![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 25.04.2005
![]() |
nagrywanie na liteonie - blad
witam. mam nagrywarke lite-on 48125W, niedawno zaladowalem do niej nowy bios pobrany z tej strony) poniewaz nie czytala niektorych nosnikow. po tym krotkim zabiegu wszystko bylo ok dopoki niezaczalem nagrywac plytki. bez problemu nagrywa obraz (przez alcohola), ale gdy chce cos nagrac w nero wyskakuje mi blad. prosze o pomoc.
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 07.01.2005
![]() |
Jaki błąd, jaka płyta, jaka predkość, jakie ustawienia w Nero?
|
![]() |
![]() |
#3 |
Kocham Agnieszke T. !!!
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() |
Mysle ze to wina nero. Radze przeinstalowac nero i powinno byc po klopocie.
Standardowo tez sprawdz DMA, aspi. |
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 26.04.2005
![]() |
witam jestem nowy i mam problem mam laptopa kupionego za granicą, nie mogę nagrac plytki moge tylko zrobic image, ale nagrywarka jest na pewno mam model slimtype combo sosc-2483k, czy macie jakies koncepcje jak to można zrobic, wczoraj nagrałem plyte alcoholem ale nie pamietam czy to było przez image czy normalnie, prosze pomóżcie bo naprawdę nie mam pomysłu jak tu nagrywać w normalny sposób
z góry dzięki za pomoc |
![]() |
![]() |
#5 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 08.05.2005
![]() |
Cześć, mam problem z nagrywarką lite-on LTR-52246S.
Napęd ledwo czyta płyty, nagrywam przez Nero 5.5.10.54 bundled. Podczas wypalania cd (sprawdzałem na różnych typach i różnej szybkości) proces zatrzymuje się na 3-5%, poziom bufora nagrywarki jest niewidoczny. Po około 5 minutach piłowania płyty (przyśpieszania i zwalniania) dostaje komunikat "nie można wykonać polecenia zakończ ścieżkę!" Byłem w serwisie (jeszcze na gwarancji) i powiedziano mi, że wgrałem nowe sterowniki (nie mam pojęcia jak niby, ale utrzymywali że to moja wina ![]() Używam WinXP home editon, nie instalowałem żadnego Service Packa ani nic nie zmieniałem. Miałem zainstalowane CloneCD, Alcohol i obecnie mam daemona. Nie wiem co jeszcze istotnego mogę napisać, proszę o odpowiedź lub jakiś pomysł. ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Wymiatacz
Data rejestracji: 01.11.2004
![]() |
Cytat:
2 standardowo tez sprawdz DMA, aspi
![]() |
|
|