![]() |
Cytat:
Ja place 1zl za szt. |
Cytat:
|
Ja pale x4 na VERBATIM PASTEL !!!
Powyższe płyty zostały mi polecone na tutejszym forum a skoro dawno mnie nie było - sesja - to czy wasze uprzedzenia do nośników CD-R uległy jakiejś zmianie ? ? |
Re: Re: Nagrywanie muzy.
[QUOTE]mapsajm napisa***322;(a)
[B]co jest niezwykłego w nagranych danych przez yamahę? 4x, Feurio, ... i tu sie nie zgodze, 4x, 8x... po prostu jak najwolniej, jak moge nagrac x4 skoro mojka nagryarka nie obsluguje takiej predkosci ?? :P Minimalna predkosc zaoisu to 8x... wiec nie mam mozliwosci wypalac wolniej... Feurio, jakos go nie polubilem (chyba dlatego ze nie poznalem go dosyc dobrze z powodu braku aspi), uzywam nero i wiecie co?? Jestem z niego zadowolony, nie sadze by byla jakas roznica w jakosci plyty audio (chyba) :P |
Jak nie jesteś żadnym audiofilem to nagrywaj
- w Nero - 4x-8x (jaosobiście przeżuciłem sie na 12x bo jak nagrywałem 24x to u qmpla skakało chociaz mial lepszy sprzet ode mnie - co do nośników to ja palę wszystko na Platinumah, ale możesz spróbować z nośnikami specjalnie przeznaczonymi do AUDIO tylko że ich cena wacha się w granicach 5-10zł, Platinumka masz za 1zł:) |
Cytat:
|
CZy ktoś może mi powiedzieć, gdzie te espery namierzyć?
Jakiś skelp w okolicach Bielska-Białej, albo internetowy, albo stronę WWW firmy. i jeszcze jedno... Muszę się Wam przyznać... :-( Kopiowałem płyty Audio z prędkością 40x i do tego W LOCIE!! :'-( A jak moi koledzy (lamerzy z resztą) mówili dziwili mi się, że nagrywam z max prędkością to ich wyśmiewałem:klotnia: Żałuję tego:zawstydz: postanwaiam się poprawić :smutny: |
CZy to te "espery"?
http://www.cdrinfo.pl/software/plyty...54191445cd.jpg CZy może te?: http://www.cdrinfo.pl/software/plyty...64142634cd.jpg |
Chyba nie te...
A ten pierwszy rysunek to bodajze najgorsze plyty jakie powstaly - Espery z paskiem! |
to te:)
Te z paskiem to troche starszy model tak jakby - ale czarne. Mam po nich jak najlepsze wspomnienia - robione chyba przez cmc - niestety nigdzie ich juz nie moge znalezc. Ta cala biala tez jest spoko. Ostatnio na takiej nagrywalem8-) |
EAC (tylko obrazy) i Verby i TDK.... skawalkowane - Feurio...
|
CZY KOTKOLWIEK MA JAKIŚ DOKUMENT, ŻE TE "ESPERY" ISNIEJĄ??
Może ktoś ma skaner, albo aparat cyfrowy. Bardzo byłbym widzięczny za jakiś namiar na te płytki. |
Cytat:
Skanera nie mam ale daje słowo harcerza:P ^_^ że ja je kupuje i jestem zadowolony Łódż-ale też znam tylko jedno miejsce w którym aktualnie są |
Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:05. |