![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Gość
|
Teac W58E i płyty 80 minut
Mam pewien problem. W specyfikacji nagrywarki, jak również w przeróżnych testach jest napisane, że ta nagrywarka obsluguje plyty 80 minut. Chcialem nagrac duzy plik, wiec sobie taka plytke (Platinum) kupilem. Wsadzam do nagrywarki, a Nero cały czas twierdzi, że plytka ma 703 MB pojemności. Co mam zrobić żebym mógł normalnie nagrywać te płytki? Nero mam w wersji 5.0.3.8 czyli najnowszej.
Jak używając te nagrywarki zapisać plik, który ma 840 MB na jednym krążku? |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Gość
|
spróbuj kupic plyte 800 mb - rzadko spotykane i kolizyjne. Platinum to sie nadaje do (_i_). Nie wiem czy jak nagrasz to na plyte 800 mb (to nie oznacza 80 minut) czy bedziesz mogł np. zrzuic t ospowrotem na dysk. Tez mam tego teaca , i to ze obsługuje plytki 80 minut znaczy wlasnie ze obsługuje 700 mb a nie 800.
|
![]() |
#3 |
Gość
|
Sorki, cos mi sie w glowie poprzekrecalo od siedzenia przy tym komputerze. Chodzilo mi wlasnie o plytki 800 MB (90 min.). To da sie je nagrywac czy nie?
|
![]() |
#4 |
Bywalec
Data rejestracji: 11.06.2002
![]() |
na cdrinfo jest test Teac'a
im sie udalo wiec sie da ale sa problemy ze skopiowaniem tego spowrotem na dysk (nie chce wszystkiego skopiowac abo gubi pliki) co do nero to chyba z 800MB plytami to moze miec problemy (glowy nie dam) A najnowsze NERO to 5.5.0.4 (najnowsze od 4-5 dni) |
![]() |
![]() |
#5 |
Kinetic
Data rejestracji: 09.04.2001
![]() |
Jego starszy braciszek (Teac W54E) przegrywa (ja jeszcze nie próbowałem ale dam se głowe uciąć że nagra conajmniej ok. 87-88 minut)
Pozdro |
![]() |
![]() |
|
|