![]() |
Polecam aktualizacje biosu.
Jak to nie pomoże to wymiane nagrywarki na nowszy model lub pójście do serwisu gwarancyjnego i zażądac wymianę. Pozdrawiam aZo |
Cytat:
heh.. :) U mnie leci ta winda eXPerimental:) jutro.. tylko musze troche danych zgrac i bye bye.. format i wracam do winME :) |
No właśnie ja też nie kumam :( Ty przynajmniej widzisz efekty nagrywania A u mnie po prostu jest sobie płytka świeżusko nagrana w nagrywarce (bo nie mam odrębnej stacji CD) i wg windowsa jest PUSTA!! Niezależnie od tego czy sesja jest zamknięta czy też nie! W innym kompie CD widzi wszystko. Jak się wkurzę to XP leci
|
Cytat:
|
Ja mam chyba podobny problem! Pisalam wczesniej......plytka jest nagrana ale wg winXP jest PUSTA! HELP
|
hehe... very funny ;)
A tak na powaznie?? ;) |
Cytat:
|
Kup sobie nową przegryware
|
nagrywanie pod Windows XP
Witam wszystkich!
Mam klopot - nagrywanie pod Windows XP. Nagrywarka - Philips PCRW404 (4x,4x,32x). Za cholere nie moge nagrac plyty. Probowalem pod Nero (v.5.5.6.4) i pod CloneCD. CloneCD nagrywa niby plyte, ale nie mozna odczytac zawartosci, a Nero w losowych miejscach generuje sliczny blue screen i zawiesza system:((( jakies sugestie? Pod WinME wszystko lata jak powinno wiec nie jest to problem sprzetowy. POMOCY!!!!! |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:55. |