![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 11.04.2003
![]() |
LGx52
Tak z ciekawosci przejrzalem test z cdrinfo tego cdromu.W jednym zdaniu jest napisane ze ten cdrom nie nadaje sie do zrodla odczytu przy kopiowaniu lotem.Juz dlugo nagrywam lotem wlasnie z tego cdromu i zawsze wszystko jest dobrze nagrane.A co wy o tym myslicie?
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Stary użytkownik
Zlotowicz
Data rejestracji: 09.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() |
1) Jeżeli płyta, z której kopiowałeś (w locie) nie posiadał błędów, ani rys, to kopiowanie mogło być bezproblemowe.
2) Jeżeli nagrywałeś płytę z niska prędkością, to napęd "nadążał" nad odczytem płyty, wiec nagrywanie szło... 3) Jeżeli podczas nagrywania nie robiłeś nic na kompie, to nagrywało się bezproblemowo. 4) Jeżeli posiadasz dobrego kompa i dobrze skonfigurowanego - OK ![]() Takich przykładów może być dużo. |
![]() |
![]() |
#3 | |
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Cytat:
... albo miałes cholernrgo farta 8) |
|
![]() |
![]() |
#4 |
•HaRdCoRe•WiLl•NeVeR •DiE•
Data rejestracji: 14.04.2003
![]() |
heh
mial farta oj mial....... osobiscie doswiadczylem kopiowania filmow z tego lg (a nawet dwoch) w rekordowym czasie 15-20 minut ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 11.04.2003
![]() |
plytki lotem przegrywam z predkoscia 24x.Gry zawsze kopiuje (oczywiscie robie kopie bezpieczenstwa oryginalow
![]() PS. przy nagrywaniu nigdy nic nie robie na kompie nawet winampa nie slucham.Kompa mam athlona2000xp+ 256ddr 333mhz xp pro, a czy dobrze skonfigurowany to juz nie wiem chyba tak ![]() To znaczy, ze mam nie nagrywac lotem czy jak bo juz sam nie wiem:o Jakim programem moge sprawdzic jakosc nagranych plytek? To tak apropo po co ja kupilem cdrom jesli nie mozna nagrywac lotem plyty moge przeciez odtwarzac w nagrywarce ![]() Ostatnio zmieniany przez ader2 : 18.04.2003 o godz. 22:06 |
![]() |
![]() |
#6 | |
Stary użytkownik
Zlotowicz
Data rejestracji: 09.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |