![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 29.04.2005
![]() |
problem z APE (takiego chyba jeszcze nie było;)
przeczytałem juz wszystkie chyba tematy z tym powiązane, ale dalej nie znalazłem odpowiedzi, mozliwe że przeczytałem żle
mój problem: mam plik .ape (jeden) i do niego .cue, chce go nagrać na płytę cd (jako osobne utwory oczywiście ![]() 1. mozna nagrac bez rozpakowywania, ale potrzebny jest plugin do nero [tego nie sprawdzałem, bo ze strony http://neroplugins.cd-rw.org/ nie moge ściągnąć nie wiem czemu, dlatego byłbym ogromnie wdzięczny gdyby ktos mógłby mi go podesłać na sccode@o2.pl ![]() 2. bez plugina, trzeba plik .ape rozpakować (np. Monkey's Audio, którego ja używam) na wave i nagrać normalny obraz płyty, tylko trzeba zmienic 3 linijke w .cue, ale nie jestem pewny jak, z tego co zrozumiałem to tak: jesli nagrywamy z plliku .ape bez rozpakowania: "nazwa pliku.ape" APE jesli nagrywamy z rozpakowanym: "nazwa pliku.wav" WAVE probowałem zrobić tak jak było opisane tutaj: http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...&highlight=ape niestety ponieważ nie mam pluginu, po rozkompresowaniu chciałem nagrac z .wav w nero, odczytał .cue ale przy nagrywaniu ciągle są błedny przy zamknieciu pierwszego utworu (nie może go zamknąć) i nie wiem co zrobić bardzo prosze o pomoc, najlepiej podanie (jak dla mocno zielonego, czyli dla mnie ![]() bede naprawde bardzo wdzięczny za pomoc PS. jesli admini uznaja temat za nipotrzebny, zrozumiem, ale prosze poczekajcie z jego kasowaniem chociaz pare dni (bedzie można dodac go do rozwiazanych problemów, bo problemy z ape czesto sie pojawiały ![]() pz. |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|