![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 23.04.2005
![]() |
Nero Express 6 - Jak tam importować sesję?
Witam!
Mam mały problem. Nagrałem sobie płytkę z plikami mp3 i chce do jej dograć nowe. Wcześniej zaznaczyłem przy pierwszym nagraniu płyty "płyta wielosesyjna". To będzie drugie nagranie! Jakoś nie umiem w tym programie znaleść tej opcji. Wyskakuje mi przed nagraniem, że dane wcześniejsze nie będą czytane. W innych programach nagrywających to jest! Z poważaniem Mateusz. ![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Stary użytkownik
Zlotowicz
Data rejestracji: 09.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dla Nero Burning ROM:
Wybieramy ikonę "CD-ROM (ISO)" z lewej strony, a następnie zaznaczamy "Kontynuuj istniejący dysk wielosesyjny > Nowy". Po chwili powinno pokazać się okno, w którym widać ilość istniejących sesji i ścieżek na płycie. Wybieramy zawsze ostatnią ścieżkę i klikamy na "OK". Przeciągamy dane, które będziemy dogrywać do okna i wybieramy ikonę "Zapis na CD". W zakładce "Zapis" ustawienia powinny być takie sam, jak na poniższym rysunku...(nie umieszczam rysunku). Potem klikamy na "Nagrywaj". Zamykamy CD w przypadku, gdy nośnik będzie całkowicie zapełniony, lub gdy w Nero pojawi się automatycznie komunikat przed przystąpieniem do wypalania krążka. Dla Nero Express: Wybieramy "Dane > Dysk z danymi" i czekamy aż program pokaże istniejące pliki/foldery, które zostały już wcześniej nagrane. Następnie dodajemy nowe pliki poprzez ikonę "Dodaj". Po wybraniu odpowiednich plików/folderów klikamy w tym samym oknie na "Zakończono" i wybieramy w dolnym prawym rogu "Dalej". W kolejnym oknie zaznaczamy tylko "Pozwól na późniejsze dodawanie plików (płyta wielosesyjna)" i wybieramy prędkość zapisu. Następnie klikamy na "Więcej" i zaznaczamy tylko "Zapisz na nośnik", a potem na "Zapis". Uwaga! Info. wycięte z mojego artykułu. |
![]() |
![]() |
|
|