![]() |
Mam tę nagrywarkę z najnowszą wersją biosu QS09.
I chodzi bez zarzutu. Nero 6.0.0.9. Pozdrawiam |
Bez rezultatu
No i niz z tego. Na wszystkich wersjach Nero robi się to samo. Tylko w innych programach jest OK. Ja mam pytanie czy ktoś z was ma taką nagrywarkę i czy wgrywał najnowszy bios z tej strony QS09. Ja mam ten bios i wgrał się poprawnie. Jak miałem QS04 nagrywarka chodziła w Nero. A ponieważ w innych progsach nagrywa normalnie to wychodze do wniosku że Nero nie obsługuje poprawnie tej nagrywarki z biosem QS09. Co wy na to ?
|
Re: To nic nie dało!
Cytat:
U mnie ta nagrywarka chodzi bez zarzutu - mam Nero 6.0.0.9. |
To nic nie dało!
Ludzie ja chyba zgłupieję. To nic nie dało. Sprawdzałem na wersji 6.0.0.9, 6.0.0.11, 6.0.0.15, 5.5.10.35 i nic! Jest to samo! Na bank nagrywara jest dobra bo w innnych programach nagrywa bez zarzutu, ale ja chce Nero!
|
Tu masz podobny temat http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?threadid=25396 z tym że jest nero 5 i poruszany temat nero 6.
|
Ta wersja to byla beta, a w ogole wroc do wersji 6.0.0.9.
|
Nagrywarka LiteOn LTR-52327S i Nero 6.0.0.0
Witam. Mam dziwny problem z Nero 6.0.0.0. Mam najnowszą nagrywarkę LiteOn LTR-52327S i pod innymi programami i w WindowsXP chodzi bez zarzutu więc problem w 100% dotyczy Nero 6. Kiedy chcę nagrać film który ma 698MB na płytkę o pojemności 700MB albo film o wielkości 710MB na płytkę o pojemności 800MB Nero tuż przed nagraniem wyskakuje mi z tekstem że płyta ma zbyt małą pojemność i wyjmuje mi płytę dodając żebym włożył płytę o większej pojemności. Ale gdy wybrałem 5 dowolnych MP3jek to jest około 20MB i nagrałem to na 700MB płytę CD-RW nagrało bez problemu. Nero jest oryginalne i rozpoznaje nagrywarkę. Próbowałem wgrać nowsze nero nawet 6.0.0.15 z tej strony właśnie i jest to samo. Co mam robić? Nagrywarka ma najnowszy Bios w wersji SQ09. ???
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:26. |