![]() |
TanneR, tylko najpierw upewnij się, że to energetyka wyłączyła prąd a nie na przykład sąsiad, który przypadkowo wwiercił się w przewody. Jeśli jenak to zakład energetyczny zafungował Ci te atrakcje, to rzeczywiście - tak jak pisał ZiP - są szanse na odszkodowanie. Tylko jak powiązać uszkodzenie z przerwą w dostawie prądu - powiązać się da, ale udowodnić, że to od tego - tu mogą być kłopoty. Mój kumpel dostał duże odszkodowanie od energetyki, bo piorun trafił w źle zabezpieczoną linię energetyczną i połowę urządzeń elektrycznych mu spaliło (komp., wieża, telewizor i in.). A może on ogłosili w prasie wyłączenie prądu, wtedy mogą się upierać, że to Twoja wina, bo przecież oni ogłaszali.
Próbuj. Powodzenia. |
Co niby moze oskarzyc o to zaklad energetyczny??
|
Re: Nagrywarka mi padła
Cytat:
|
Nagrywarka mi padła
Mam, a raczej miałem nagrywarkę LG 4x4x32 (8083B) i wpisywałem właśnie do niej nowy bios a tu cyk wyłączyli prąd. :(((((((((((((
Jest jakiś sposób aby to naprawić bez serwisu i jeszcze jednej takiej samej nagrywarki . P.S Miałem kiedyś podobny problem z moim DVD-ROM-em LG 12x40 ale tam wystarczyło w programie do flashowania dopisać numer kanału do którego był podłączony napęd . |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:48. |