![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 17.03.2002
![]() |
Bios Teac W516EB
Mam pewien problem a w zasadzie dwa. Po pierwsze jak wgrać starszą wersję biosu do tej nagrywarki (teraz mam 1.0c a chciałbym np: 1.0b). Po drugie ostatnio sie ukazała wersja biosu 1.0c (dziwne!!!!!!!), kiedy ja tą wersję mam już od kilku miesięcy i jak próbuje zflashować na nowo pisze mi że mam już tą wersję
![]() ![]() Dzięki za pomoc |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 12.03.2002
![]() |
pomimo że mam taką nagrywarkę jak Ty na razie nie odczułem potrzey zmiany biosu więc piszę "z pamięci"... jest program do deinstalacji wyższej wersji biosu - zapewne także na cdrinfo...a obecna wersja "c" zawiera jakieś poprawki względem starszej... Powodzenia
|
![]() |
![]() |
#3 |
staruszek
Data rejestracji: 02.06.2001
![]() |
co do "po pierwsze"
sciagnac pliczek z www.cdrinfo.pl z biosem 'fixed' do tego piecyka - poszkaj w archiwum. jak nie znajdziesz to e-mail mi to ci go wysle co do "po drugie" podobno ta piewsza 1.0C rozni sie od tej drugiej 1.0C - jak bede mial czas to przejrze obie i dam znac. wgraj zmodyfikowany biosik pozwalajacy na powrot z 1.0C na 1.0B i pozniej mozesz wgrac ten nowy 1.0C i go potestowac - jak bedzie lipny to jeszcze raz wgraj ten sam bosik w wersji 1.0B moze nagmatwalem ale prosciej nie potrafie. pzdrwm Nikita_Bennet
#4 |
Bywalec
Data rejestracji: 17.03.2002
![]() |
Wielkie dzięki za pomoc. Właśnie znalazłem zmodyfikowany Bios.
![]() |
![]() |
![]() |
|
|