![]() |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ludzie sa dziwni...
Cytat:
Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do pierwszego nie mam pewności |
Cytat:
hmmmmmmmm... to już wiadomo, co sie dzieje po testach ze sprzętem testowanym na CDRinfo- kiedyś był taki temat...;p :-D poczytajcie sobie profil AbrahaM'a w Allegro;p Cytat:
|
Hmm lekko nasi koledzy przesadzili z tym ogloszeniem... :|
Pozdrawiam Misiek4 |
Hmhm, jako ze ja wywolalem to zamieszanie, to poczuwam sie do wyjasnienia tej sprawy.
Zaczynajac od poczatku, wystawienie tej nagrywarki (n.b. nabytej przeze mnie wczesniej za wlasne srodki) bylo wynikiem niezrozumienia blednej interpretacji korespodencji miedzy redaktorami (( Wychodzilem z zalozenia - ze skoro jest rynek/zapotrzebowanie, a ludzie sie zabijaja za autografowanymi przedmiotami (zdjeciami czy rzekoma koszulka A. Malysza - ktora o ile mnie pamiec nie myli zeszla na Allegro powyzej 500 zl - to tak tytulem informacji) to czemu nie sprzedac nagrywarki ktora przyczynila sie do powstania artykulu o podrecaniu LiteOn'ow czy przetestowana / dodania do bazy nagrywarek sporej ilosci plyt. W koncu przez wzlgad na to jest to sprzet historyczny ;) Nie spodziewalem sie jednak ze zbulwersuje to niektorych czytelnikow naszego serwisu :( No coz, popelnilem blad, przyznaje sie do tego. Bladzic jest (podobno) rzecza ludzka. |
UWAGA! UWAGA!
Sprzedam nagrywarkę uszkodzoną i niekompletną (brak silnika, lasera, obudowy, tacki i kilku innych duperelków), ale z autografem ciecia z mojego bloku (albo sąsiedniego - nie pamiętam, pijany byłem). Cena: 1234567890 złotych albo dolarów a najlepiej złotych dolarów, talarów, dukatów, srebrników, grosików, guzików itp.(niepotrzebne skreślić <albo podkreślić>). ps. Kto napisze głupszego posta? (prosta?, gosta?, hosta?) pozdrowiosta :-D :P :) ;) :o ;p 8-) |
Cytat:
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: ludzie sa dziwni...
Cytat:
Może dane nam będzie kiedyś się spotkać to machniesz autograf na takiej jednej książce :) którą mam już... tak, tak - póltora roku. |
Cytat:
hehehe niewiem czy ktoś zle odebrał mój post :) ale ja to odebrałem w żartobliwy sposób że znalazlem rzeczy z waszymi autografami :) ja tu nikomu niczego niechcem wytykac (przepraszam jesli to tak zabrzmiało) nikogo to nie powinno bulwersowac :) ja tylko zaznaczyłem że jestescie sławni :) pozdrawiam ALL :) |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ludzie sa dziwni...
Cytat:
|
Cytat:
przynajmniej jeszcze ;) |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ludzie sa dziwni...
Cytat:
|
mam pytanie dlaczego AbrahaM tak żadko bywasz na Forum ? mógłbyś nam troszke pomóc. No ale coż to jest Twoja prywatna sprawa. Pozdrawiam wszystkich Team Memberów. w szczególności tych którzy nie udzielają sie na Forum.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
a jestem ciekaw co kierowalem wyborem. mozesz cos wiecej napisac :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:54. |