![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 10.08.2001
![]() |
stare posty nie rdzewieją...
...a w szczególności ten. Zauwarzyłem w necie "wspaniałą" stronkę o "wspaniałym" adresie http://www.cdr-news.prv.pl/ . Szum z tą stroną był już poruszany wcześniej na tym forum (czytałem starsze posty :-)) i sprawa jest zakończona (wg postów), ale jeżeli coś takiego widzę to aż mnie krew zalewa. Nad takim serwisem trzeba się "trochę" pomęczyć (nawet wyszukiwanie odpowiednich materiałów w necie jest trudne i czasochłonne), a taki "perki" sobie artykuły bierze i żywcem wkleja do siebie podpisując je swoją "ksywą". Ja nie orientuje się dokładnie o co w tym wszystkim biega, (może tak ma być) ale musiałem coś napisać, bo taki stan rzeczy mnie strasznie wk...a.
Pozdrowienia (nie dla "perkiego")
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Gość
|
Wykradanie treści to totalna paranoja! Po jasną cholerę ten facio robi serwis skoro ma on być (niemalże) dokładną kopią (jak z CloneCD ;-)) innego? Równie dobrze mógłby powiesić się w środku miasta z przyklejoną do czoła kartką ze swoją xywą. Bo chyba o to tu chodzi, zdobyć popularność na czyjejś pracy...
|
|
|
#3 | |
|
Kinetic
Data rejestracji: 09.04.2001
![]() |
Cytat:
Zamiescil napisy ze materialy pobrane z innych stron, szkoda ze nie podal z jakich.... |
|
|
|
![]() |
|
|