![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 15.02.2004
![]() |
Witam!!
Może i pytanie jest banalne, ale nie potrafię na nie znaleźć odpowiedzi?? Sciągnąłem na HDD przy pomocy programu Teleport Pro v 1.26 (Build 254) stronę internetową wraz z podstronami (4 poziomy w głąb). W offline wszystko działa bez zarzutu, ale po wypaleniu jej Nero 6.0.0.19 dzieją się dziwne rzeczy. Program podaje, że proces wypalania przeprowadzono bez problemów, ale na płycie są dziwne pliki, katalogi (bez nazw, z dziwnymi nazwami, znaczkami), których nie da się otworzyć podejrzeć, uruchomić, w sumie płyta "nie działa". W Nero mam ustawione: długość nazwy pliku - ISO poziom 2 format - 2/XA zestaw znaków - ISO 9660 PS1: W odpowiedzi, przy wypalaniu mam ustawioną opcję - Joliet oraz: zezwalaj na zagłębienie ścieżek większe niż 8 katalogów zezwalaj na więcej niż 255 znaków w ścieżce i zezwalaj na więcej niż 64 znaki w nazwach Joliet...niestety nic to nie pomaga PS2: Wreszcie dodałem pliki załącznika ...uff )PS3: Stronka jest dodatkiem i miała służyć do przeglądania w offline, gdyby ktoś nie miał net'u...z poziomu płyty. Ostatnio zmieniany przez MnichII : 15.02.2004 o godz. 19:06 |
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Silent Hunter ;)
![]() Data rejestracji: 18.05.2002
![]() |
A my nie mamy czarodziejskiej kuli, wiec ciezko cos powiedziec dlaczego nie mozesz wkleic tych plikow?
A jakich rozmiarow byly te pliki (rozdzielczosc jezeli byla to grafika), itp. A dlaczego uzywasz formatu 2? Jak sa dlugie nazwy i dziwne znaki to powinno sie taka stronke spakowac i dopiero nagrywac. |
|
|
|
|
#3 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 09.08.2003
![]() |
W nero -> kompilacji ustaw (wlacz) jeszcze w opcjach ISO:
Joliet zezwalaj na zagleb. sciezek... zezwalaj na wiecej niz 255... zezwalaj na wiecej niz 64... i wtedy sproboj wypalic plytke
|
|
#4 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 15.02.2004
![]() |
Witam
"Ty nie masz czarodziejskiej kuli", a ja lubię poczucie humoru "mądrzejszych" . jestem nowicjuszem na Forum i prędzej przydają mi się konkretne rady niż sarkazm...ale nic to. Może chodzi o jakieś opcje HTML, tagi...? Jak naciskam ikonę wstaw obraz, wszystko przesuwa mi się do góry ekranu...i nic się nie dzieje, tzn. obrazu NIET. Cóż, poradzę sobie chyba jednak sam.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Silent Hunter ;)
![]() Data rejestracji: 18.05.2002
![]() |
Hmm, sprobuj uzyc programu burnatonce posiada pewna opcje aby mozna bylo zastosowac format plikow ISO9660:1999 z limitem ilosci znakow do 207, i dodatkowo mozesz utworzyc format deskyptora plikow Rock Ridge
|
|
|
|
|
#6 |
|
Stary wypalacz
Data rejestracji: 02.11.2003
![]() |
Sproboj skopiowac / przeniesc zawartosc stronki do innego katalogu i odpalic, byc moze teleport pomieszal sciezki dostepu.
Mozesz tez w WinISO stworzyc obraz takiej plytki i wsadzic do emulatora. Pokombinuj pozdr
![]() |
|
|