![]() |
Cytat:
a ja mam w jednym komputerze, objawy te same co wyzej, rozpedza sie jak Syrena, nie przegapie jak pracuje- wszyscy slysza. Czytac to mi tam czyta, nie wyrzucam, bo rzadko potrzebuje go uzyc |
No coz dziekuje za wypowiedzi, wiec zalozmy, ze sprzedaje LG, czemu mam kupic LiteOna?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Re: Ja mam LG
Cytat:
;] |
Cytat:
1.jest lepszy od lg 2.kopjuje najpopularniejsze zabezpieczenia nie to co lg 8) 3.problemów z nim brak albo sa ale to wina niekompetencji użytkowników(no ale przeciez każdy kiedyś zaczynał) 4.nigdy na sprzęcie tej firmy się nie zawiodłem nie to co na lg Jeszcze mógłbym napisac więcej zalet tego sprzetu.;) |
Cytat:
Skąd ta pewność? Próbowałeś? Jakieś dowody na potwierdzenie twojego stwierdzenia |
Cytat:
Ad 2: Nie prawda, skąd Ty to wziąłeś ? Ad 3: Problemy z nim są i NIE TYLKO TO WINA UŻYTKOWNIKÓW ale także samego sprzętu. Ad 4: Mówimy tutaj o nagrywarkach, tostery i suszarki zostawmy w spokoju. Moje skromne zdanie jest takie: obie nagrywarki reprezentują ten sam poziom, ta sama półka, z tą różnicą, że LG ma ładniejszy 'design'. :) PS 'Tomgoo, słabe argumenty, a większość nich wyssana z palca.' |
Cytat:
szybki odczyt ścieżek audio zapis w trybie DAO-RAW odczyt i zapis CD-TEXT'u odczyt/zapis płyt 800 MB odczyt/zapis płyt 870 MB odczyt/zapis danych subkanałowych możliwość wykonania prawidłowych kopii zabezpieczenia SafeDisc w wersji 2.51 bardzo dobra korekcja błędów overburning cihca praca nagrywarki (przynajmniej u mnie) Wsparcie dla formatu Mount Rainier |
wszystki te cechy ma tez lg...
|
Cytat:
Tomgoo , zapomniałeś dodać, że LiteOn'y NIE dają sobie rady z Securomem. A co do cichej pracy - to chyba masz szczęście. Bo normalnie LiteOn'y nie są cichymi napędami. Reasumując, nie wymieniłeś zalety, którą ma LiteOn, a której nie ma LG. 8) |
i jeszcze liteon ma tryb udma
a także jest mała awaryjność tego sprzetu a o lg każdy wie:P |
Cytat:
narka |
Tylko nie Samsung!! Ja sam wymieniealem 3 razy w cigau 1,5 roku.... za kazdym razem dostalem nowy sprzet, ktory dziala gora 2 miesiace (przy malym wykorzystaniu - 2-3 plyty tygodniowo...)
|
Cytat:
Z tego co wiem (a wiem, bo sam sprzedaję) to LiteOn wcale nie jest takim mało awaryjnym sprzętem. I zapomniałem jeszcze dodać - LG ma 8MB bufor i 24 m-ce gwarancji bez żadnej łaski :P |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:26. |