![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Gość
|
Nagrywarki TRAXDATA
Poszukuję opini nt. jw. ze szczególnym uwzględnieniem modelu
CDR-2440MB. Ten ostatni, podobno radzi sobie dobrze z wszystkimi zabezpieczeniami i dobrze nagrywa i odczytuje płyty 800 i 870. Może ktoś wie jaka jest przyczyna nie testowania przez CDRinfo nagrywarek tej firmy. |
|
|
#2 |
|
Gość
|
Bo to nie jest nic innego jak Lite-On LTR-24102B.
Ale chyba żle podałeś nazwę. Jest to model DDRW241040 Plus. |
|
|
#3 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 17.03.2002
![]() |
Na giełdzie we Wrocku wersja BOX jest za 370 zł (x24x10x40). Widziałem tylko z zewnatrz pudełko - prezentuje się dośc dobrze. Skad wiesz że to to samo co LiteON? Skoro tak czy warto ja kupic - LiteON na cdrinfo wypadl bardzo dobrze. Gdzie jest strona do nagrywarek Traxdata? Wchodzac na www.traxdata.com jest tylko o płytkach - nie ma linka do działu o nagrywarkach.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Gość
|
W "PC WORLD KOMPUTER" jest test i zdjęcia. Zajrzyj na stronę tego pisemka. Tam też są te zdjęcia. Sam oceń.
|
|
|
#5 |
|
Gość
|
W "PC WORLD KOMPUTER" jest test i zdjęcia. Zajrzyj na stronę tego pisemka. Tam też są te zdjęcia. Sam oceń.
|
|
|
#6 |
|
Gość
|
|
|
|
#7 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 17.03.2002
![]() |
Byłem na stronie pc world komputery i nie mogłem znalezc info o tej nagrywarce - mozesz jasniej wskazac gdzie ona jest ?
|
|
|
|
|
#8 |
|
Gość
|
Sorry! Na stronie PCWK nie ma chyba jeszcze testów z tego numeru. Przypomniałem sobie, że zdjęcia nagrywarek oglądałem na chip.pl, ale tam nie ma CD-RW TRAXDATY. Wygląda na to,że albo musisz poczekać aż test, który jest w PCWK 1/2002 zostanie opublikowany na WWW, albo musisz mi uwieżyć na słowo dla tego, że mimo iż fotki są małe to obydwie spawarki są kropla w kroplę.
|
![]() |
|
|