![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#5 | |||
Nowy na forum
Data rejestracji: 13.03.2003
![]() |
Dzieki za Wasze opinie...
Cytat:
Liteonow np.: Lite-ON 52/24/52 (LTR-52246) czy TEAC 52/24/52 IDE (W552E) to bede zadowolony? ![]() Zalezy mi na jakosci - kiedys mialem starego Plextora i spokojnie sobie kopiowalem x1 plytki ClonemCD i bylo wysminicie. Potem kupilem nowego LG i niestety trzaski /sporadyczne no ale sa/. Potrzebne mi to jest do kopiowania muzycznych materialow promocyjnych wiec zalezy mi tez zeby byla bardzo dobra jakosc kopii. Cytat:
w jakich nagrywarkach ta technologia jest dostepna /teac i liteon wlasnie?/. Nie znam sie na tym szczerze mowiac. Nie zauwazyles istotnej roznicy w jakosci pomiedzy.... ? Jestem mocno dociekliwy ale chcialem kupic juz raz a porzadnie to co najlepsze dostepne /oczywiscie do PC, nie mowie tutaj o profesjonalnych nagrywarkach jakie sa np. w radiu (widzialem, prawdziwy wypas ![]() Cytat:
![]() Material zrodlowy w moim przypadku to plyta_matka /dobrej jakosci nagranie, zmasterowane itp./. W przypadku kiedy tworze taka plyte korzystam z Exact Audio Copy /tutaj mialem problemy z wypalaniem image w tym programie - trzaski (na LG)/. Do kopiowania przygotowanej plytki_matki uzywam Nero /najmniej trzaskow i bledow na mojej LG/. Nie ukrywam, ze najwygodniej bylo mi z ClonemCD i Plextorem... aczkolwiek jestem gotow sie "przemeczyc" i "nauczyc" byle to co sie wysunie z tacki po nagraniu bylo jak najlepszym produktem ![]() Dziekuje i pozdrawiam! |
|||
![]() |
|
|