![]() |
Cytat:
A są na stronie Plextora modele serii 800. Warte to coś, czy kolejne "kundle"? Cytat:
DZIĘKI! Cytat:
Odczyt jest baaardzo chimeryczny (bardzo dużo korekt płyt podczas ripowania EAC, głównie początek pierwszego utworu na płycie) natomiast zapis jest jakby "za płytki" dla starego fabrycznego Alpine'a pod marką Volvo. A że w samochodzie mam cudne nagłośnienie, to bardzo zależy mi na poprawnym nagrywaniu własnych kompilacji... |
716 i 755 (760 zresztą też) to w dalszym ciągu są rzeczywiste plextory - aczkolwiek nówki już pewnie nie dostaniesz (chociaż mogę się mylić), więc istnieje obawa, że kupisz palnik w stanie agonalnym.
To samo się tyczy Yamahy F1, również bdb napędu do CD audio. Za to plextor premium jest - http://sklep.cdrinfo.pl/pelny_29802.html a też znakomity wybór (tylko cena taka sobie, i to dopiero w lutym). Oczywiście wszystko powyższe należy rozważać po wykluczeniu winy nośników - co zresztą jest najczęstszą przyczyną kłopotów. :> |
Najlepsza nagrywarka do Audio CD + odczyt Audio CD
Potrzebuję optymalnego napędu do odczytu płyt AudioCD w różnym stanie oraz do nagrywania płyt Audio CD do starego [2000r.] odtwarzacza w Volvo.
Odtwarzacz ten bez problemu czyta wszystkie oryginalne pyty Audio CD, natomiast wypalane za pomocą np. LG GSA-H66N regularnie ignoruje lub ma b. duże problemy ze znajdowaniem utworów przy przeskakiwaniu dalej >| i wcześniej |<. Co polecacie? Znalazłem Plextory PX-755A i PX-716A, ale czy to w dalszym ciągu są te dobre stare plextory, które wszystko czytały, wszystko nagrywały i były pancerne? Feblo |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:08. |