Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 01.02.2004, 02:56   #1
Aszej
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 13.12.2003
Aszej zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Gce-8524b ??

Witam po oddaniu do reklamacji GCE-8400B dostałem taki wynalazek GCE-8524B szukałem jakichś informacji na jego temat, biosów i nic. Może ewetnualnie ktoś wie jaka jest różnia między GCE-8524B a GCE-8525B lub może ktoś też ma ten model, miał jakieś problemy i może mnie przestrzec? Z góry dzięki jeśli ktoś zaspokoi moją ciekawość
Aszej jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 01.02.2004, 11:44   #2
SEBAW
Stary użytkownik
Zlotowicz

Data rejestracji: 09.06.2002
SEBAW jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>SEBAW jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>SEBAW jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>SEBAW jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Wystarczy wejść na www.google.pl i wpisać GCE-8524B i ci wyskoczą linki.
Ten model to jest zastępca swojego starszego brata. Producenci nie moge podkręcać nagrywarek, bo już granica się prawie skończyła to zmieniają wewnętrze mechanizm oraz model napędu.
SEBAW jest offline  
Stary 01.02.2004, 12:39   #3
Franc
Wymiatacz

Data rejestracji: 24.10.2002
Franc zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Mam taką nagrywarkę - nie ma do niej na razie nowych biosów - może są niepotrzebne? Na razie zastrzeżeń do niej nie mam (niecały tydzień ją użytkuję)
Franc jest offline  
Stary 01.02.2004, 12:43   #4
SEBAW
Stary użytkownik
Zlotowicz

Data rejestracji: 09.06.2002
SEBAW jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>SEBAW jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>SEBAW jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>SEBAW jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Cytat:
Napisany przez Franc
Mam taką nagrywarkę - nie ma do niej na razie nowych biosów - może są niepotrzebne? Na razie zastrzeżeń do niej nie mam (niecały tydzień ją użytkuję)
Gwarantuje Ci że pojawi się nowy bios i to nie jeden! Albo już są...
SEBAW jest offline  
Stary 01.02.2004, 14:40   #5
Aszej
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 13.12.2003
Aszej zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez SEBAw
Wystarczy wejść na www.google.pl i wpisać GCE-8524B i ci wyskoczą linki.
Ten model to jest zastępca swojego starszego brata. Producenci nie moge podkręcać nagrywarek, bo już granica się prawie skończyła to zmieniają wewnętrze mechanizm oraz model napędu.
Tak tak tylko przejrzałem prawie wszystko a tam same ofert sprzedaży :/ a ja szukałem czegoś konkretnego czym się wróznia ten model od innych.

A na nowy bios też czekam z utęsknieniem mimo tego, że narazie nic się nie dzieje i nie mam z nią najmniejszego problemu.
Aszej jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: