![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
![]()
No właśnie! Jakie oprogramowanie polecilibyście początkującym użytkownikom nagrywarek? Jaki program według was jest najlepszy? Jakiego używacie
![]() Jak wiadomo oprogramowanie dla nagrywarki jest ważne. Jak możecie to do wymienionych programów podajcie choć jedną główną zaletę, której według was nie ma konkurencyjny program. Pozdrawiam. P.S. Ja jak narazie korzystam z dodanego mi do nagrywarki Nero Burning ROM 5.5.9.9. Ale mam zamiar sprawdzic inne. -------------- Pozdrawiam! ![]() ![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Gość
|
Podstawowy soft:
1. Nero - do nagrywania 2. Clone albo Alkohol120% do kopiowania 3. cos do nagrywania audio, tu ci poradza inni, ja uzywam Nero. 4. DirectCD - do nagrywania CDRW metoda przeciagnij i upusc ![]() i to by bylo na tyle. Inni podadza pewnie inne zestawy, ale ten jest podstawowy. |
![]() |
#3 |
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
Jak korzystam:
-Nero ver.5.5.10.7 -Clone CD ver.4.2.0.2 -Alcohol 120% ver.1.4.0 build 114 (Retail) -BlindWrite Suite ver.4.3 Oraz pomocniecze : -Clony XXL ver.2.0.1.3 -Profiler ver.1.1 ......................... ![]()
#5 |
Registered
Data rejestracji: 15.10.2002
![]() |
WinOnCD 5.2
Acohol 120% ClonyXXL Osobiście zastanawiałem się nad konfrontacją Nero a WinOnCD, wybrałem ten drugi, moim zdaniem lepszy i bardziej uproszczony interfejs użytkownika i bardzo dobre wypalanie płyt Audio. A co wy sądzicie o WInOnie? |
![]() |
![]() |
#6 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 10.12.2001
![]() |
Ja bym dodał jeszcze Feurio do nagrywania muzyki
|
![]() |
![]() |
#7 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 08.10.2002
![]() |
Jak Maciej:
-Nero -Clone CD -Alcohol 120% -BlindWrite Suite no i oczywiscie -Clony XXL -Profiler Do muzy Feurio, ale nie koniecznie. |
![]() |
![]() |
#8 |
Bywalec
Data rejestracji: 14.02.2003
![]() |
U mnie standardzik.....
Nero do nagrywek z dysku
Alckhol do kopiowania + ClonyXXL....wiadomo do czego... Teki zestaw tez polecam...
#9 |
lub po prostu Paput
Data rejestracji: 07.03.2002
![]() |
Do danych - Nero
Do kopiowania - Alcohol (+wirtualne napędy) lub Clone CD Do CD-Audio - Feurio oczywiście. |
![]() |
![]() |
#10 |
Guru
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
WinOnCd 6.0 PE lub Nero (do wszystkiego)
CloneCD (zabezpieczenia) Feurio (muza) Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#11 |
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
![]()
Dzięki, dzięki chłopaki o to mi właśnie chodziło i dziękówa także za krótkie opisiki! Widze, że oprócz standardowego Nerona króluje także Clone CD-trzeba będzie koniecznie spróbować!
![]() Clony XXL-no coś wiem o tym. Wykrywa on zabezpieczenia na płytkach?! Czy to jego jedyna funkcja? Czy także je łamie i może nagrywa? Powiedzicie mi coś o tym bo równie popularny programik. I teraz podstawowa sprawa! Jak wiem programiki są do ściągnięcia ze stronki naszej, ale czy są one w pełnych wersjach i czy wszystkie mają też polskie pliki językowe? Jeśli nie to podajcie jakiś link z crackami/patchami do tych programików. P.S. Ja jako programik pomocniczy dożuciłbym bardzo dobry programik do zgrywania tracków na dysk (w formie mp3 lub wave, a także przerabianie wave na mp3)-CDex 1.40 Relase. Darmowy, ceniony, niepokonany, myśle, że przez was również znany, ale nikt o nim nie wspomniał więc ja wspominam. ![]() Pozdrawiam! |
![]() |
![]() |
#12 |
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
#13 | |
Pilot oblatywacz
Data rejestracji: 12.05.2002
![]() |
Cytat:
Wazne jest jeszcze aby muzyke zrzucac EAC - no ale to juz troche powiedzmy wyzszy poziom ![]()
![]() |
#14 |
Kitty loves Agit! =^_^=
Data rejestracji: 25.11.2002
![]() |
Nagrywanie:
danych - Nero muzyki - Nero (w testach Feurio.. moze na niego przejde ![]() pakietowe - InCD (nie dziala ![]() kopiowanie - Clone CD (w testach Alcohol 120% ![]()
=^.^= Pioneer DVR-A06, Plextor 4824TA, Toshiba SD-M1612 Sometimes in the dark, When I close my eyes, I dream of you... If I could fly across this night, Faster than the speed of light... i would be with you |
![]() |
![]() |
#15 | |
Silent Hunter ;)
![]() Data rejestracji: 18.05.2002
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
|