![]() |
Cytat:
Pozdrawiam |
|
Cytat:
I tak już wiele pomogli! A Clona zarejestrowałem już sobie sam i w innych programikach też myśle, że sobie dam rade:chytry: Chłopaki mi podsunęli tylko programy na które warto zwrócić uwagei chwała wam za to! "Kto pyta nie błądzi" Thanatos jeśli Ciebie uraziłem i to Forum to przepraszam i wybacz mi! ;) Dziękówa dla chłopaków! Clona już mam jest OK, Feurio troche będę rozgryzał a co do Alcohola to się zastanowie bo Neron jest też chyba w tym dobry. InCd też jest popularny-dostałem go do nagrywary więc narazie z niego będę korzystał. Myśle że sobie poradze!Narka, THX :) |
A jakim softem nagrać płytę o pojemności 800Mb w Nero nawet po przesunięciu czasu i pojemności nośnika nagrywa w trybie overburning mimo ze ma dużo miejsca! tak zchrzaniłem nagryware:buu:
|
Cytat:
|
Cytat:
Powyzej 700 mb JEST OVERBURNINGIEM i tego nikt nie przeskoczy! Zycie jest ciezkie i pelne niespodzianek! (dla wyjasnienia: wlasnie przeczytalem topic "Jaka nagrywarke kupic" i mam wrazenia :):P :o :blee: ) |
Majac tak nagrsz wszystko...
1. NERO (film muza sofcik) 2. Alcohol 120% (zrzucanie) 3. ClonyXXL (wykrywanie zabezpieczenia) 4. CloneCD (nagrywanie zrzuconych przez Alcohol) 5. Profiler (tak dla zabawy jak komus sie nudzi ;p ) A tak dla zabawy jeszcze mozesz sie pobawic CdrWin`em ale ja go nie lubie... |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:44. |