![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
Zobacz rezultaty głosowania: Jakiej firm posiadasz napęd optyczny (CD-R/RW , DVD-R/RW/+R/+RW) ![]() |
|||
LiteON |
![]() ![]() ![]() ![]() |
22 | 52.38% |
Toshiba |
4 | 9.52% |
HP |
1 | 2.38% |
LG |
10 | 23.81% |
Inny |
14 | 33.33% |
Nie posiadam :-) |
1 | 2.38% |
Ankieta wielokrotnego wyboru. Wszystkich głosów: 42. Nie możesz oddać głosu w tej sondzie |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#10 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
ankieta powoduje u mnie drobne palpitacje serca - prosze wszystkich ktorzy tu zajza o zastanowieniem sie przed zalozeniem podobnego tematu - wiem ze osoba mloda na forum patrzy z zazdroscia na liczniki na ktorych widnieja 4 cyferki - wiem o tym i wiem tez ze bardzo chce swoj licznik upodobnic - jednak zakladanei tematow ktore sa OCZYWISTE i byly walkowane STO razy jest droga do tego FATALNA...
jak pokazali inni koledzy licznik mozna sobie nabic 1) w dziale na wesolo - jeden obrazek jeden post - rekordzista ma ponad 300 postow w tym dziale ![]() 2a) w dziale off topic zadajac pytania 'jaka XXXX kupic?', 'co lepsze?', 'ile macie lat...'... 2b) w dziale off topic zakladajac posty sluzace TYLKO do nabijania posotw - dokladnego przepisu nie przytocze 3) prowadzac szeroka dzialalnosc handlowa w dziale sprzedam kupie zamienie powyzsze sposoby naturalnei nei wyczerpuja bogatego wachlarza mozliwosci zostania 'kims' na tym forum BEZ posiadania jakiejkolwiek wiedzy - ale niech pozostale pozostana ukryte - ale maja jedna zelete ktorej nie ma ta ankieta - w malych ilosciach NIE irytuja... <mam zlamane zebro wiec wybaczcie ton ale jade na adrenalinie...>
|
|