![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#6 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 31.05.2001
Posty: 363
![]() |
![]()
Chodzi o to, żeby ciasto nie wiedziało, że zamiast cukru ma słodzik, ^_^
a po każdym urośnięciu ciasta nie trzeba go było dosładzać nowym słodzikiem, wyszukanym specjalnie w sklepie internetowym... Dobry słodzik słodzi ciasto każdej podobnej wielkości, (mój około 6.x.x centymetrów średnicy) a nie tylko np. 6.3 cm, a co gorsza nie 6.302 cm - tak dokładne pomiary stwarzają tylko problem w doborze słodzika... A prawdziwy cukier jest bardzo drogi... :chytry: Pozdro 4 all ![]() |
![]() |
|
|