Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW



Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta
 
Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 19.04.2006, 10:05   #1
ekowalski13
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 19.04.2006
Posty: 2
ekowalski13 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
napęd czyta dvd, a nie czyta cd

Witam wszystkich!!!
Mam problem z napedem DVD-romem w Laptopie HP Omnibook 4100. Otóż naped nie czyta danych nagranych na cd, muzykę spokojnie odtworzy z płyty cd i czasami film w divx.
Dane nagrane na dvd czyta bez problemu.
Jestem w kropce.
Byłem w nieautoryzowanym serwisie i powiedzieli , że to wina płyty głównej Laptopa ale nie chce mi sie w to wierzyć!!!
Jesli ktoś mógłby mi jakoś podpowiedzieć byłbym bardzo wdzięczny.
Z góry dziękuje za pomoc!!!
Pozdrawiam
ekowalski13 jest offline  

  #ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec
 
 
 
Data rejestracji: 29.12.2008
Lokalizacja: Sieć globalna
Wiek: 31
Posty: 1227
 

CDRinfo.pl is online  
Stary 19.04.2006, 21:11   #2
radosio
vel Shah
 
Avatar użytkownika radosio
 
Data rejestracji: 01.11.2005
Lokalizacja: Sandomierz
Posty: 948
radosio niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez ekowalski13
Witam wszystkich!!!
Mam problem z napedem DVD-romem w Laptopie HP Omnibook 4100. Otóż naped nie czyta danych nagranych na cd, muzykę spokojnie odtworzy z płyty cd i czasami film w divx.
Dane nagrane na dvd czyta bez problemu.
Jestem w kropce.
Byłem w nieautoryzowanym serwisie i powiedzieli , że to wina płyty głównej Laptopa ale nie chce mi sie w to wierzyć!!!
Jesli ktoś mógłby mi jakoś podpowiedzieć byłbym bardzo wdzięczny.
Z góry dziękuje za pomoc!!!
Pozdrawiam
A od zawsze tak sie dzieje??
moze zaktualizowanie firmware cos zmieni
radosio jest offline  
Stary 19.04.2006, 22:38   #3
ekowalski13
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 19.04.2006
Posty: 2
ekowalski13 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Odpowiedź

Pół roku temu miałem taki sam przypadek ale jakoś sie samo naprawiło, ale teraz nawet drgnie, a jak moge zaktualizować firmware:
ekowalski13 jest offline  
Stary 19.04.2006, 22:44   #4
radosio
vel Shah
 
Avatar użytkownika radosio
 
Data rejestracji: 01.11.2005
Lokalizacja: Sandomierz
Posty: 948
radosio niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez ekowalski13
(...) a jak moge zaktualizować firmware:
musisz odszukac firmware do swojego modelu na stronie producenta.
pobierasz, rozpakowujesz. w srodku powinien byc plik Readme.txt, robisz wg. opisu. dosłownie kilka kliknięc. dasz sobie radę, na forum o tym było
radosio jest offline  
Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją
Tryby wyświetlania

Twoje uprawnienia:
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz umieszczać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB codeWłączone
EmotikonkiWłączone
Kody [IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone

Teleport


Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:56.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.