![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 16.03.2004
![]() |
Odtwarzanie filmów na nagrywarce i dvd - problem :(
Witam. Mam dziwny problem. Mam w kompie nagrywarkę LG i dvd Pioneer. Problem polega na tym, że gdy odpalam film z płytki na nagrywarce to film jakby się zacinał tzn. jest odtwarzany normalnie a po chwili przyspiesza na kilka sekund tak jakby próbował nadrobić jakies opóźnienie a potem działa dalej normalnie i tak co jakiś czas. Gdy odpalam tę samą płytę na dvd to wszystko jest w porządku. Z resztą tak samo w porządku jest gdy skopiuję ten film na twardy dysk. Myślalem , ze to moze wina płyty ale jest tak z kilkoma płytami. Dziwi mnie ta sytuacja bo zauważyłem, że moje dvd gorzej odczytuje płyty bo kiedyś nie moglem zainstalować z dvd oryginalnej gry a z nagrywarki poszło od razu. Czy moja nagrywarka już "się kończy"? Mam ją jakieś półtora roku.
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 16.03.2004
![]() |
Athlon 2200 na płycie Gigabyte z układem Via Kt600, 256 MB Ram, HDD Barracuda 40. Kurcze, dzieje się tak tylko na nagrywarce bo na dvd w kompie te płytki chodzą dobrze. Tak to wygląda jakby nagrywarka miała problemy z odczytem.
Ostatnio zmieniany przez Wolf_rl : 09.05.2004 o godz. 00:55 |
![]() |
![]() |
#4 |
Always newbie
Data rejestracji: 14.11.2003
![]() ![]() ![]() ![]() |
Może trzeba cdbremse spowolnić odtwarzanie - bo teraz czyta porcję, zatrzymuje płytkę i musi ją rozkręcić??
|
|