![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Gość
|
Zawias podczas wypalania cd!!!!!
Co moze byc przyczyną tego ze podczas nagrywania na NERO zawiesza mi sie pulpit az do momentu az wypalanie sie skonczy?!?!
NERO 5.5.8.2. na LG 16x10x40x |
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
jaki system i jaki masz sprzet
- - - - - - - - - - - - - - - - - - info - - - - - - - - - - - - - - - - - - 66 zarejestrowany użytkownik ![]() Pierwszy Moderator/Administrator ![]() - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - |
|
|
|
|
#3 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 07.06.2002
![]() |
Hmmm??!?! Na poczatek powiem XP, a sprzet kupilem w marcu i do tej pory nie mialem zadnych klopotow. Procek 1500 Athlon i 256 ramów!! Chyba nie powinno byc problemow?!?!?
|
|
|
|
|
#4 |
|
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
zainstaluj nowe sterowniki aspi oraz sprobuj ustawic w xpeku dma dla wszystkich napedow jezeli nie wiesz jak top mozesz na maila lub poszukaj na forum
uzyj szukaj a na pewno znajdzeisz szybko odpowiedzi jak to zrobic ps jezeli masz plyte oparta na chipsecie via to na cdrinfo sa tez najnowsze stery via4in1
- - - - - - - - - - - - - - - - - - info - - - - - - - - - - - - - - - - - - 66 zarejestrowany użytkownik ![]() Pierwszy Moderator/Administrator ![]() - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - |
|
|
|
|
#5 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 07.06.2002
![]() |
Jak mozesz to kliknij do mnie na gg 3408719 Albo napisz mi krotki opis mejlem co i jak z tym dma i gdzie moge znalesc te stery aspi!!! Dzieki!!! Boola1906@o2.pl
|
|
|
![]() |
|
|