Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 14.11.2003, 09:21   #1
Dinx
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 14.03.2003
Dinx w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Alcohol 120 i WinXP Pro - Problem ?

czesc

To juz kiedys mowilem,ale wypada powiedziec raz jeszcze.Znawca tematyki nie jestem dlatego zadaje czasami pewnie glupie pytania .No ale jestescie Wy szanowne Kolezanki i Koledzy.
Do rzeczy . Wpadl mi do raczek Alkochol , a ze nie dalo sie go wyic to postanowilem go zainstalowac. Tu pojawil sie problem . Nie moge tego zrobic . W koncowej fazie instalowane sa sterowniki RAID i chyba SCSI ( jakos tak ) Wtedy wlasnie dostaje komunikat o braku tych sterownikow i bledzie.Nastepny etap to samodzielne odinstalowanie sie programu.
Co o tym sadzicie ?

Wersje z ktorymi sie bawilem to Alcohol 120 trial 1.4.7_1005 i Alcohol 120 trial 1.4.6_711

Licze na Wasza pomoc bo bardzo mi sie podoba ten progsig , choc narazie tylko z nazwy moze gadulca podam 72991
Dinx jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 14.11.2003, 09:27   #2
CIAPEK
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 17.02.2003
CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
jedyne co mi się kojarzy z niemożnością zainstalowania Alcohola jest wczesniejsze wgranie ważnego pliku "InstMsiA". Postaraj się go znależć na necie i wgrać.
Ewentualnie stery od płyty głównej świeże, ale chyba nie. ASPI?

Polecam InstMsiA mi pomogło kiedy nie mogłem zainstalować Alca.

nie załatwi wszystkiego "FLOTA", tak myślącego uważam za przegranego!
CIAPEK jest offline  
Stary 14.11.2003, 09:44   #3
Dinx
Stały bywalec ;)

Cytat:
Napisany przez CIAPEK
jedyne co mi się kojarzy z niemożnością zainstalowania Alcohola jest wczesniejsze wgranie ważnego pliku "InstMsiA". Postaraj się go znależć na necie i wgrać.
Ewentualnie stery od płyty głównej świeże, ale chyba nie. ASPI?

Polecam InstMsiA mi pomogło kiedy nie mogłem zainstalować Alca.

Spróbuję . Dziękuję za pomoc CIAPEK . Miłego wszystkiego
Dinx jest offline  
Stary 14.11.2003, 10:27   #4
CIAPEK
CDRinfo VIP

CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
plik ten został mi podesłany wiec dokladnie nie podam Ci namiarow bo sam go nie szukalem. W razie problemów podasz maila wyśle Ci go, nie dużo...z 1,5 MB wiec jak coś to pisz Pozdro

CIAPEK jest offline  
Stary 14.11.2003, 10:38   #5
Dinx
Stały bywalec ;)

Cytat:
Napisany przez CIAPEK
plik ten został mi podesłany wiec dokladnie nie podam Ci namiarow bo sam go nie szukalem. W razie problemów podasz maila wyśle Ci go, nie dużo...z 1,5 MB wiec jak coś to pisz Pozdro
Juz zassalem ( nawet dwa ) , ale dzieki.
Pytanie tylko ktory zainstalowac?
InstMsiA - ten jest podobno pod Win95 / 98 / 98SE
InstMsiW - ten jest pod Win 2000

a gdzie pod XP ?
Jak sadzisz ktory ?
Dinx jest offline  
Stary 14.11.2003, 10:46   #6
CIAPEK
CDRinfo VIP

a fakt.

Stawiam na ten drugi InstMsiW - skoro pod 2K pod XP tez powinien pasowac..w koncu to ta sama platforma NT.
Wgraj ten bo ja w sumie ten InstMsiA wgrywalem pod 98 pod 2000 nie mialem zadnych problemow.

CIAPEK jest offline  
Stary 17.11.2003, 12:18   #7
Dinx
Stały bywalec ;)

Cytat:
Napisany przez CIAPEK
a fakt.

Stawiam na ten drugi InstMsiW - skoro pod 2K pod XP tez powinien pasowac..w koncu to ta sama platforma NT.
Wgraj ten bo ja w sumie ten InstMsiA wgrywalem pod 98 pod 2000 nie mialem zadnych problemow.
że tak brzydko powiem o pięknej części kobiecego ciała - DUPA !!!
Coraz bardziej zaczyna mnie zawodzić mój ukochany XP. Dalej nie mogę zainstalować trunku 120%
Porobiłem zrzuty poszczególnych komunikatów ( 4 ) ale jak narazie nie wiem jak je dodać aby były czytelne na forum .Zapisane są w jotpegach.
Cholera będę musiał się uwstecznić chyba do 98.. , a takim estetą chciałem być )
Nie da sie ukryć mam alkoholowy problem...
...o można dodać załączniki , a ja ich nie zgrałem i w domku zostały , ale mam dziś ciężki dzień
Dinx jest offline  
Stary 20.11.2003, 08:38   #8
Dinx
Stały bywalec ;)

Hej Karmazynowe i Karmazynowi

Poradźcie mi proszę mądre głowy co mi począć z moim alkoholowym problemem? Ciapek się starał ( niestety jako jedyny ) i nie pomogły jego rady . Może ktoś miał podobne problemy , albo po prostu wie co poradzić.Poniżej zrzuty z komunikatami - ponumerowane.

Dzięki z góry Wszystkim za pomoc
Dołączone obrazki (kliknij, aby powiększyć)
Alcohol 120 i WinXP Pro - Problem ?-1-imstalacja.jpg   Alcohol 120 i WinXP Pro - Problem ?-3-nie-mozna.jpg  
Dołączone obrazki
Alcohol 120 i WinXP Pro - Problem ?-2-error.jpg Alcohol 120 i WinXP Pro - Problem ?-4-efekt-koncowy.jpg 
Dinx jest offline  
Stary 21.11.2003, 23:50   #9
frog
Żabol

Data rejestracji: 27.04.2003
frog niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez Dinx
Hej Karmazynowe i Karmazynowi

Poradźcie mi proszę mądre głowy co mi począć z moim alkoholowym problemem? Ciapek się starał ( niestety jako jedyny ) i nie pomogły jego rady . Może ktoś miał podobne problemy , albo po prostu wie co poradzić.Poniżej zrzuty z komunikatami - ponumerowane.

Dzięki z góry Wszystkim za pomoc
Sterowniki SCSI i RAID powinny byc na plytce z windowsa. Sprawdz w Menedzerze urzadzen moze tam masz jakis wykrzykniczek. Zainstaluj moze ponownie te sterowniki i moze wtedy da rade zaisntalowac tego alcohola. Ja go bez problemu instaluje zawsze.

HARDSTYLE IS MY STYLE !!!
frog jest offline  
Stary 22.11.2003, 00:29   #10
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
mialem tez to pod xp - ale nie chcialo mi sie kombinowac (wlasciwie sciagnolem alkoola tylko zeby zobaczyc czym sie ludzie zachwycaja )
pod win2k3 sie juz normalnie zainstalowal (wiec to kwestia sterow napewno), ale i tak mam clone
nimal jest offline  
Stary 22.11.2003, 10:14   #11
Dinx
Stały bywalec ;)

Cytat:
Napisany przez nimal
mialem tez to pod xp - ale nie chcialo mi sie kombinowac (wlasciwie sciagnolem alkoola tylko zeby zobaczyc czym sie ludzie zachwycaja )
pod win2k3 sie juz normalnie zainstalowal (wiec to kwestia sterow napewno), ale i tak mam clone
Cześć
Też mam klona , ale uzywałem parę razy alka na innym kompie i spodobał mi się dlatego chcę go mieć.
Próbowałem zainstalować ponowenie stery , ale dalej to samo
Dinx jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: