![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 14.03.2003
![]() |
Alcohol 120 i WinXP Pro - Problem ?
czesc
To juz kiedys mowilem,ale wypada powiedziec raz jeszcze.Znawca tematyki nie jestem dlatego zadaje czasami pewnie glupie pytania .No ale jestescie Wy szanowne Kolezanki i Koledzy. Do rzeczy . Wpadl mi do raczek Alkochol , a ze nie dalo sie go wyic to postanowilem go zainstalowac. Tu pojawil sie problem . Nie moge tego zrobic . W koncowej fazie instalowane sa sterowniki RAID i chyba SCSI ( jakos tak ) Wtedy wlasnie dostaje komunikat o braku tych sterownikow i bledzie.Nastepny etap to samodzielne odinstalowanie sie programu. Co o tym sadzicie ? Wersje z ktorymi sie bawilem to Alcohol 120 trial 1.4.7_1005 i Alcohol 120 trial 1.4.6_711 Licze na Wasza pomoc bo bardzo mi sie podoba ten progsig , choc narazie tylko z nazwy ![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
jedyne co mi się kojarzy z niemożnością zainstalowania Alcohola jest wczesniejsze wgranie ważnego pliku "InstMsiA". Postaraj się go znależć na necie i wgrać.
Ewentualnie stery od płyty głównej świeże, ale chyba nie. ASPI? Polecam InstMsiA mi pomogło kiedy nie mogłem zainstalować Alca.
#3 | |
Stały bywalec ;)
![]() |
Cytat:
Spróbuję . Dziękuję za pomoc CIAPEK . Miłego wszystkiego ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
CDRinfo VIP
![]() ![]() |
plik ten został mi podesłany wiec dokladnie nie podam Ci namiarow bo sam go nie szukalem. W razie problemów podasz maila wyśle Ci go, nie dużo...z 1,5 MB wiec jak coś to pisz
![]()
#5 | |
Stały bywalec ;)
![]() |
Cytat:
Pytanie tylko ktory zainstalowac? InstMsiA - ten jest podobno pod Win95 / 98 / 98SE InstMsiW - ten jest pod Win 2000 a gdzie pod XP ? Jak sadzisz ktory ? |
|
![]() |
![]() |
#6 |
CDRinfo VIP
![]() ![]() |
a fakt.
Stawiam na ten drugi InstMsiW - skoro pod 2K pod XP tez powinien pasowac..w koncu to ta sama platforma NT. Wgraj ten bo ja w sumie ten InstMsiA wgrywalem pod 98 pod 2000 nie mialem zadnych problemow.
#7 | |
Stały bywalec ;)
![]() |
Cytat:
Coraz bardziej zaczyna mnie zawodzić mój ukochany XP. Dalej nie mogę zainstalować trunku 120% Porobiłem zrzuty poszczególnych komunikatów ( 4 ) ale jak narazie nie wiem jak je dodać aby były czytelne na forum .Zapisane są w jotpegach. Cholera będę musiał się uwstecznić chyba do 98.. ![]() ![]() ![]() Nie da sie ukryć mam alkoholowy problem... ...o można dodać załączniki , a ja ich nie zgrałem i w domku zostały ![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Stały bywalec ;)
![]() |
Hej Karmazynowe i Karmazynowi
Poradźcie mi proszę mądre głowy co mi począć z moim alkoholowym problemem? Ciapek się starał ( niestety jako jedyny ) i nie pomogły jego rady . Może ktoś miał podobne problemy , albo po prostu wie co poradzić.Poniżej zrzuty z komunikatami - ponumerowane. Dzięki z góry Wszystkim za pomoc |
![]() |
![]() |
#9 | |
Żabol
Data rejestracji: 27.04.2003
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#10 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mialem tez to pod xp - ale nie chcialo mi sie kombinowac (wlasciwie sciagnolem alkoola tylko zeby zobaczyc czym sie ludzie zachwycaja
![]() pod win2k3 sie juz normalnie zainstalowal (wiec to kwestia sterow napewno), ale i tak mam clone ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Stały bywalec ;)
![]() |
Cytat:
Też mam klona , ale uzywałem parę razy alka na innym kompie i spodobał mi się dlatego chcę go mieć. Próbowałem zainstalować ponowenie stery , ale dalej to samo ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|