![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Gość
|
NBA 2001 (zawiesza mi sie)
nie wiem co sie dzieje ,instaluje sie dobrze,przegrywam cracka i w czasie grania zawiesza mi sie ,u jednego kolegi to samo,a u drugiego dobrze chodzi . Ten drugi ma tylko windowsa z innego zrodla niz my,karte na pci a my na isa,a reszta standardzik
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 28.01.2001
![]() |
NTG (raczej NTF) pl.rec.gry.komputerowe
|
![]() |
![]() |
#3 |
Gość
|
i mozliwe ze w tym tkwi problem
a moze to wina sterownikow niekoniecznie musza byc najnowsze bo w zamierzchlych czasach gdy mialem jeszcze voodoo3(rulez) to colin2 nie chodzil na najnowszych tak ze pokombinuj nara |
![]() |
#4 |
Gość
|
i mozliwe ze w tym tkwi problem
a moze to wina sterownikow niekoniecznie musza byc najnowsze bo w zamierzchlych czasach gdy mialem jeszcze voodoo3(rulez) to colin2 nie chodzil na najnowszych tak ze pokombinuj nara |
![]() |
#5 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 07.05.2001
![]() |
Peja: Ten drugi ma tylko windowsa z innego zrodla niz my,karte na pci a my na isa.
Moze problem tkwi w Waszej karcie ISA skad macie takie karty graficzne ![]() ![]() Kup sobie karte na AGP to problem zniknie sam :-) Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
#6 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 03.05.2001
![]() |
a jak ci się uruchomiło nhl 2001 na karcie isa!?!?!?! to może jakiś cud
|
![]() |
![]() |
#7 |
Forumator
Data rejestracji: 07.12.2000
![]() |
6
może mu chodziło że ma kartę sieciową na isa bo o grafikę to teraz trudno z takim slotem :-) co to za sprzęt masz z taką grafiką ![]() a może powaliło Ci się ISA z PCI a Twój kumpel ma AGP - a nie PCI ? Napisz coś więcej co to za antyk masz w domu ![]() Nie jest to ODRA czasem ? bo chyba na ENIAC'u NBA by poszło ;-) pozdro 6
#8 |
Gość
|
panowie mam karte na agp,i to 32mb,a ta karte o ktorej pisalem to byla karta muzyczna,ale bylem u kolegi ktory ma ta sama karte i mu sie nie zawiesza,windows tez odpada bo zainstalowalem jego windowsa i tez nie chodzi,karta graficzna tez odpada bo mialem taka sama jak on i nie chodzila mi gierka,roznica jest w plycie glownej,ja mam abita be6 II,a on nie wiem jakas mniej znana,ma tez PII,a ja PIII,czyli z tym tez nie powinno byc problemu,cd-romy mamy takie same,ramu tez tyle samo, no juz sam nie wim gdzie szukac
|
![]() |
#9 |
Forumator
![]() |
Dobrze że wspomniałeś że o karcie dźwiękowej pisałes bo tu wróżek mało...
Wiesz trudno zdiagnozować czemu u Ciebie nie chodzi a u wszystkich innych chodzi... Przyczyn może być miliony: - Może włśnie z P3 są jakies problemy (nie chodzi o prędkość procka !!!) - Directa jakiego zainstalowałeś ? - Może nowsze sterowniki miał Twój koompel do tej karty dźwiękowej - Co to za winda 98 ? (moż konflik przerwań ? Może , może i jeszcze raz może .. jak to sprawdzisz to napisz czy dalej siewiesz ![]() pozdro 6
#10 |
Gość
|
Wiesz z tym prockiem moze masz racje,ale kolejny znajomy ma celerona 400 i mu tez sie zawiesza,nie wiem moze direct-x, bo instalowalem go wlasnie z tej gierki,ale o tym juz myslalem ,i sprobowalem zainstalowac z innego zrodla ,zainstalowal sie ale nawet nie wymagal ponownego uruchomienia ,czyli tak do konca mogl sie nie przeinstalowac,wiesz ogolnie nie gram w gierki ale ta gra mnie zaciekawila,bo mecze sie z nia chyba z 4 miesiace io nie moge dojsc o co chodzi,pamietam ze raz wszystko bylo ok,ale pozniej cos zrobilem i sie zpieprzylo ,wiec raczej cos jest napiprzone w systemie,ale nie moge zajarzyc co
|
![]() |
#11 |
Forumator
![]() |
6
B.chciałbym Ci pomóc ale tyle jest mozliwych problemów że trudno wywnioskowac co faktycznie sie gryzie . Ja bym spróbował pożyczyć lub wyjąć dzwiękówkę wtedy spr. czy to od karty muzycznej. Jeśli nie pomoże skombinuj inną kopię tej gry moża akurat to wina tej wersji że raz chodzi a raz nie... ja miałem tak z SOF & King Pinem pozdro 6
|
|