![]() |
jaką film ma pojemność?
najprostsza metoda, którą ja stosowałem do większości filmów to zgrać na dysk dvddecrpterem, otworzyć shrinkiem, wybrać re-author, zaznaczyć film a w nim tylko jedną ścieżkę dźwiękową (polska jak jest, jak nie to oryginał) polskie napisy i backup! jeśli film jest większy niż 4.38GB (wymaga kompresji) zaznaczyć w okienku, które się pojawi tak: http://img222.imageshack.us/img222/9...board010si.png przy takim sposobie nie ma menu i dodatków, ale jest najszybciej. może nie zadziałać przy nowych filmach!!! |
Cytat:
Zainstaluj AnyDvd który wykrywa i 'zdejmuje' zabespieczenia z filmów dvd,potem zrzuc sobie film np.Shrink'iem i wypal np. Nero |
po co trzy programy tam gdzie jedne z nich potrafi wszystko?
DVDShrink - wlaczasz, open disk, backup :) zabezpieczenia obchodzi w locie, palic tez potrafi |
Cytat:
|
Dziękuje wszystkim za pomoc jestem zadowolony z tych szybkich odpowiedzi wiem już mniej więcej o co biega.
Forum CDRinfo :piwo: |
ed - na razie wykrzaczal mi sie tyko przy ripach
na orginalach nigdy ;p ale wiadomo ze do orginalow dostep jest ograniczony :D |
Mam małe pytanko chodzi mi o czystą płyte DVD-RW czy jak będe chciał nagrać na DVD-RW powiedzmy jakiś film to jak sie spali płytka to moge dalej nagrywać po wymazaniu filmu czy moge ją wyżućić.
|
Skasujesz plytkę i uzyjesz jeszcze raz, nie powinno być kłopotu, w końcu to płyta wielokrotnego zapisu. :taktak:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:49. |