![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
benek 1640
Data rejestracji: 06.01.2003
![]() |
czy Lite-On czy Teac, Sony ... ???
wiem ze juz napewno padaly podobne tematy ale modele sie zmieniaja a ja nie pytam o LG vs. Lite-On tylko jak procz LG
![]() dzieki za wszelka pomoc |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
Kurczę bardzo trudne pytanie ...:chytry:
Ja przed kupnem nagrywarki ...zagłębiałem się w testy różnistych nagrywarek ...proponuję abyś też przejrzał co nie co ...i wybrał najbardziej odpowiedni model ,który w pełni zaspokoi Twoje pożądanie... ![]()
Jak mądrze zadawać pytania Ostatnio zmieniany przez Maciej : 22.05.2003 o godz. 22:07 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guru
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() ![]() |
Prawdopodobnie TEAC to OEM ASUS-a, a SONY to OEM LITE-ON-a
![]() Teraz masz łatwiejszy wybór, wybierasz spośród dwóch producentów ![]() Jeśli chodzi o VCD to nieważne jaki napęd wybierzesz ![]()
YAMAHA CRW-F1, Benq DW1640, PBDV1660B@BENQ DW1650, PLEXTOR PREMIUM, PLEXTOR PX-755A, HP BH30L@LG BH10LS38, iHBS 112 Rev2, Pioneer 112, 215 i wiele innych ![]() Ostatnio zmieniany przez kowanski : 22.05.2003 o godz. 22:05 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
nawet bardzo prawdopodobnie
![]() liteon - 48246s...
![]() |
![]() |
#5 |
Guru
Data rejestracji: 15.03.2002
![]() ![]() |
ja juz wysiadłem
![]() niechce mi sie pisac ze polecam LiteOn - bo tani. ale najbardziej polecam ASUS 52x BOX by TRAVIS ... a taki topici juz proponował bym zamykac !!! jest jeden post NIE PYTAJ LITEON vs LG vs RESZTA ŚWIATA !!!
![]() |
#6 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
schowalem tamten topic... ludzie sie mnie czepiali ze ograniczam, samolubie i tak dalej... wiec go juz nie ma i nie powinno nikogo nic w oczy klUc
![]() |
![]() |
#7 |
Bywalec
Data rejestracji: 21.03.2003
![]() |
na twoim miejscu wybrałbym LiteOn'a!!!
polecam kupno modelu LTR 52246S, gdyz cena jest naprawde zachęcająca a sprzęt bardzo dobry i nie drogi u mnie w Gliwicach w takiej jednej hutrowni teraz wersja OEM kosztuje 203zl, więc sam widzisz.Ale wybór należy tylko i wyłącznie do ciebie więc sam decyduj.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jesli na podstawie tego, co przeczytasz w tym topicu zamierzasz podjac decyzje, to mozesz od razu kupic Lite-ona. Jest tutaj wielu jego zwolennikow i zawsze jest on polecany. Zreszta niebezpodstawnie, bo jest to teraz naprawde dobry sprzet. Ja powiem tylko, ze nie wazne, co wybierzesz, to i tak prawdopodobnie nagrywarka spelni Twoje oczekiwania. Moze to byc Sony, moze byc Asus, Lite-on, LG czy Plextor (albo jeszcze inne). Ja tez polecalbym Ci Lite-ona, bo sam go uzywam i nie mam zadnych zastrzezen, dezycja jednak nalezy do Ciebie.
![]() |
|
|