Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 27.01.2002, 19:38   #1
apache
Gość

nero 5572 nie działa

ściągnąłem nero 5572, instalacja przebiegła prawidłowo lecz nie mogę uruchomić go bo wyskakuje mi, że nie jest to aplikacja win 32

Czy jest na to jakiś patch czy coś innego

używam Win 98, duron 700, 128 ram

odpowiedzi proszę na prv

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 29.01.2002, 02:00   #2
Majonez
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 05.12.2000
Majonez zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
odinstaluj
zainstaluj jeszcze raz
jesli nie dziala to wroc do wersji np 5551 jesli dziala to upgraduj wzwyz az dojdziesz do wersji 5572 jesli nie dziala to wroc do ostatniej dzialajacej

- - - - - - - - - - - - - - - - - - info - - - - - - - - - - - - - - - - - -
66 zarejestrowany użytkownik
Pierwszy Moderator/Administrator
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Majonez jest offline  
Stary 29.01.2002, 08:46   #3
Zetoxa
liniejący leming
Zlotowicz

Data rejestracji: 20.12.2001
Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
podczas deinstalacji nie zapomnij wyczyścić rejestru z wpisów Ahead'a, troszkę ich zostaje.
Stary 29.01.2002, 09:18   #4
c0rdat
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 31.05.2001
c0rdat zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
apache (27-01-2002 19:38):
ściągnąłem nero 5572, instalacja przebiegła prawidłowo lecz nie mogę uruchomić go bo wyskakuje mi, że nie jest to aplikacja win 32
Jak wyskakuje Ci komunikat że nie jest to aplikacja Win32 to znaczy, że plik wykonywalny jest walnięty. Ponieważ w trakcie instalacji instalator sprawdza CRC wgrywanych plików, więc najprawdopodobniej ściągnął Ci się ok, tylko coś cię stało przy instalacji. Odinstaluj -> zainstaluj. Jeżeli nadal to samo, to:
a) instalka źle Ci się ściągnęła
b) instalka (tam skąd ściągałeś) jest walnięta
Na to nie ma patchy ani cracków .

Pozdro.6
c0rdat jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: