![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 16.03.2002
![]() |
Problem ze zgraniem LEXa
Kurka - wie ktoś jak przegrać "bezbłędnie" LEXa, bo zrobiłem obraz CloneCD 3.3.4.1 na Teacu CD W12EB, i płyta wypala sie ok, ale potem podczas instalacji zatrzymuje sie na 50 %. Doszedłem że winny jest plik "lx03.tap", i pomimo, ze zajmuje on ok 127 MB jak chcę go skopiowac "ręcznie" to owszem kopiuje się, ale po skopiowaniu plik ma 64 MB. Co robie źle ? Pomózcie please.
Pozdrawiam. |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Forumator
Data rejestracji: 26.02.2002
![]() |
Spróbuj programu clonyXXL to ci podpowie jakie ustawiena zastosować w clonecd. Zanim wypalisz płytkę to najpierw zrób obraz płyty i sprawdź przy pomocy Virtual daemon managera czy się zainstaluje z twardziela. Jeżeli tak to z nagraniem nie powinno być kłopotu.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 23.10.2001
![]() |
Chcesz to ci mogę wysłać 3 sztuki tego Lexa , mam go w domu bo u matki w pracy mają tego nadmiar
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 13.03.2002
![]() |
Jaki masz firmware, mniej niż 2.0E, albo mniej niż 2.0B - to niedobrze, choć nie wiem na pewno, ale słyszałem że może to mieć znaczenie. A z "oryginału" instalka wychodzi ci ok
![]()
#5 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 16.03.2002
![]() |
Oki - Dzięki
Spróbuje zmienic firmware (bo mam 2B). Za propozycję wysyłki też dzięki, bo po prostu mam do niego dostęp, ale jakby co, to napiszę na priva. Może aktualizacje będa potrzebne, to dam znać. A z tym Clony XXL - skoro taki prosty ten progs - to czemu ja go jeszcze nie używam ?;-) Ide ściągnąć. Jeszcze raz THX i Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
|
|