![]() |
Re: U mnie też nie ....
Cytat:
|
Re: kupa
Cytat:
|
kupa
Nie ma tego patcha w tempie czyli z tego wynika że instaluje sie poprawnie ale nie działa. Czekam na dalsze sugestie. Pozdrowienia. Nara
|
Re: Patch jest OK
Cytat:
|
Patch jest OK
Czesc!
Patch jak najbardziej jest Ok. Po przejsciu instalatora nalezy ponownie uruchomic komputer. Pozniej nalezy odszukac plik nero.exe powienien byc w katalogu Windows/Temp nastepnie nalezy podmienic ten plik z orginalnym plikiem Nero ktory znajduje sie w katalogu Program Files/ahead/nero. Wczesniej na wszelki wypadek mozna zrobic sobie kopie pliku nero.exe. Prawdobodobny blad jest w tym, ze patch po zainstalowaniu zostaje w katalogu temp, a nie jest przenoszony do katalogu nero. U mnie poszlo bez problemu :) Pozdrawiam Twins |
U mnie jest to samo z wresją 6.0.0.15. Mam nowego LG i ostatnio postanowiłem "przetestować" nowe Nero. Niestety program nie chce wypalć płyt powyżej ok. 694 MB i generuje komunikat o tym, że na nosniku jest za mało miejsca. Oczywiście robi tak ze wszytkim płytami i zawsze mniej więcej przy tej wielkości danych. Niepozostało mi wieć nic innego jak zainstalowanie ponoweni OEMowej wersji Nero Express 5.5.9.9 dołączonej do nagrywarki. Wszytkio działa bez zarzutu.
|
|
Skąd je wziąść....
dobre pytanie, przeszukałem google i wszystkie nero to wersje 6.0.0.15, tragedia...
pozdr. |
Re: U mnie też nie ....
Cytat:
Ten patch zdecydowanie nie działa we wszystkich przypadkach mam teac`a w552e 1.09 zarówno z patchem jak i bez jest to samo nie da się nagrywać kompilacji większych niż 700. podobno 6.0.0.11 nie robi takich problemów ale skąd je wziąść? |
U mnie też nie ....
Ja mam Yamahe i u mnie też nie działa. Sam nie wiem jak oni to robią i wypuszczaja oprogramowanie bez wcześniejszego sprawdzenia działania.
Z początku myślałem iż nagrywarka mi się wysypała - ale na szczęście to tylko "niewypał" programowy. |
Czyli patch nie jest doskonały... :P
|
U mnie działa bez zarzutu.
|
Nero 6.0.0.15 i jego patch
Informuję iż patch jest do bani. Nie dalej jak wczoraj próbowałem nagrac na płycie 700MB i 800MB zawartość (702MB i 689 MB) i kupa. To samo co bez patcha. Owszem ładny instalator nawet wyglada jakby pochodził od Ahead-a.Ale nie działa.Wszelkie sugestie mile widziane.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:52. |