![]() |
HA! Nie tylko my mamy ten problem z Nero - zagladnijcie tu: http://club.cdfreaks.com/showthread.php?threadid=74656 (strona w jezyku angielskim)
PS. no i nie tylko wersja 6.0.0.15 ma ten problem ale takze nowa wersja Nero 5 - 5.5.10.50 (http://www.cdrlabs.com/phpBB/viewtopic.php?t=12350). Ale trwaja prace nad 5.5.10.52 wiec pewnie i jakas nowa 6 sie wkrotce pojawi. |
Cytat:
|
Numerek numerkiem ale to nie jego wina - dzis znow zainstalowalam Nero 6.0.0.15 tym razem w wersji Demo i dalej klapa.. nie da sie wykorzystac nadpalania w zaden sposob a plytki mozna nagrywac tak do 690 MB bo dalej krzyczy ze za malo miejsca :(
|
Cytat:
|
Rozumiem, ze moj numerek, tez jest oryginalny, bo mam v. 5.5.10.32 kupiona z nagrywarka i Nero 6.0.0.9 wchodzi mi, jakim cudem(!) jako upgr!!!
Czyli ryginal:jupi: |
Ja mam oryginalen NERO gdyż dostałem razem z napędem. Czyli numerek też jest oryginalny.:P
|
A ja to moze tak z innej beczki zapytam - kto ma legalnego seriala do tego nero? Moze to taki maly myk Aheada ze ten nero potrafi byc upierdliwy, przeciez mowilo sie o lepszym zabezpieczeniu nowych wersji przed nie do konca uprawnionymi uzytkownikami. Ale moze ja sie po prostu myle 8)
|
jesli ktos lubi testy to niech testuje - ale do pracy to radze jednak do nero 5.5.10 wrocic... klopotow nie bedzie - takze z prawem :)
|
na mojej (LG 12x 8x 32x) tez sie nie da nagrac, musialem wrocic do wersji 6.0.0.11.
|
Zdaje sie ze problem dotyczy tylko niektorych nagrywarek.
Ciekawe, ze na zagranicznych forach nie ma nic nt problemow z nowym Nero. |
LG GCE 8481B - na Nero .15 max. zapis na CDR 678 MB, na CDRW 700 mb,
plyty CDR TDK Speed-X 48x, CDRW -TDK HghSpeed 700MB, 10x. |
Nagralem 716MB na RW Esperanza bez zadnych problemow.
TEAC CD-W548E. |
U mnie ten sam problem, chciałem nagrać 698 Mb i nie mogę, próbowałem również 702 Mb przy włączonym overburningu i niestety też nie można, brak okienka z pytaniem o nadpalanie.
Nagrywarka: Yamaha F1 (bios 1.0g) |
Witam, znow zainstalowalam wersje 15 i zrobilam kilka testow. Wychodzi na to ze Nero zle rozpoznaje dostepne miejsce na CD-R/CD-RW i nie pozwala wykorzystac nadpalania. Zarowno na zwyklych plytach cdr 700MB jak i na plycie ultra speed x24 CDRW 700MB nie moge nagrac 698 MB danych (a takze 702 MB).. mam ustawione naspalanie na 99 minut, ale okienko z pytaniem o jego wlaczenie wcale nie pojawia sie. Zaczynam myslec ze to moze wina wspolpracy nowego Nero z moja nagrywarka, bo przeszukalam zagraniczne fora i nic tam nie ma o takim bledzie w nowym Nero..
Wpiszcie sie tu wszyscy, ktorzy macie ten sam blad podajac model nagrywarki dobrze? Moze da sie jakos dojsc czemu ten blad wystepuje.. Pozdrawiam, Anka. PS. dalej mam problem z zalacznikami z forum :( za nic nie chca sie ropakowac - info: bledne archiwum lub archiwum wielosesyjne, a takze blad CRC |
Ja sciagnalem bez zadnego Managera i dziala to archiwum, a na marginesie to nie chce zmieniac Na nowe nero bo uwazam ze na 551042 jest lepsze od 6, mysle ze jeszcze jakies dwie nowe wersje tego nowego i bedzie mozna sie przesiąść na nowy soft. Wie ktos gdzie mozna sie dowiedziec co nowego pojawia sie wraz z nowa wersja?? Takie WhatsNew do Nero.???
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:19. |