Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 06.08.2003, 08:26   #1
Masterone
Nowy na forum

Data rejestracji: 23.04.2003
Masterone w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Angry Nero 6.0.0.xx

Mam mały problem z nowym NERO 6.

Po zainstalowaniu jako update na 5.9.XX.XX program się uruchamia, ale tylko raz. Potem za każdym razem mam komunikat o niewłaściwej wersji językowej i konieczność skontaktowania się z Ahead.

Zaznczam iż posiadam NERO 5 zakupionego ze sprzętem po 1 maja 2003.
Proces aktualizacji przebiega poprawnie.

Jeśli ktoś by miał wątpliwości, to w przypadku NERO 5 bez mozliwości aktualizacji jest to sygnalizowane podczas update i podawany jest dotychczasowy numer sn. a program instaluje się jako DEMO a nie ULTRA jakieś tam.

Mam WIN XP ENG i używam z reguły ENG oprogramowania
Masterone jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 06.08.2003, 09:21   #2
murt
Rejestrowany

Data rejestracji: 07.07.2002
murt niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>murt niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Zle zainstalowales. Najpierw trzeba odinstalowac stara wersje Nero5, a pozniej zainstalowac Nero6.
murt jest offline  
Stary 06.08.2003, 09:34   #3
chris2k1
Bywalec

Data rejestracji: 14.07.2003
chris2k1 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Jest dokladnie jak napisal przedmowca (przedpiszacy ?). Ale ja mam inny problem z Nero. Otoz dosyc duzo nagrywam plyt Audio. Potrzebuje wrzucic CD-TEXT i lipa. Tzn. jest ale nie mozna sie do niego dostac zeby go zedytowac. Przy kliknieciu prawym przyciskiem myszy na utworek i wybraniu Properites nie dzieje sie nic. Ekran mignie i to wszystko. Co z tym fantem zrobic ? Pod Nero 5.x.x.x wszystko bylo ok
Stary 06.08.2003, 10:17   #4
Masterone
Nowy na forum

Data rejestracji: 23.04.2003
Masterone w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
murt napisa***322;(a)
Zle zainstalowales. Najpierw trzeba odinstalowac stara wersje Nero5, a pozniej zainstalowac Nero6.
Po pierwsze to nie istalacja na nowo tylko aktualizacja.
Po drugie odinstalowałem 5 i zainstalowałem 6 ale wtedy mam wersję demo tak jak każdy.
Tu chodzi o to by dalej zgodnie z licencją używać programu bez konieczności wgrywania kolejnych "rodzynków". W końcu kupując sprzęt zapłaciłem również za licencję i update również 6
Masterone jest offline  
Stary 06.08.2003, 12:40   #5
Gordon_23
Nowy na forum

Data rejestracji: 08.06.2003
Gordon_23 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Niestety nie zaplaciles. Poczytaj na www.nero.com. Update do wersji 6 przysluguje za darmo tym osobom ktore zakupily wersje box lub pelna w sklepie internetowym. Wersje OEM sprzedawane z nagrywarkami nie maja prawa do update'u.

i jeszcze cytat na potwierdzenie:
Cytat:
All those users who bought the boxed version of Nero 5.5 (not one of the OEM versions that you would have obtained with a burner or a PC) after the 1st of May 2003, will receive an upgrade to Nero 6 (download version) free of charge. In order to obtain this free upgrade to Nero 6 you will have to register at a &raquo;special site.
Gordon_23 jest offline  
Stary 06.08.2003, 13:41   #6
grzeniu
XV1100

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Skoro zainstalowales na nowo, to teraz wprowadz mu swoj serial od wersji ktora masz, robisz to z zakladki help>enter new serial number i zobaczysz czy zadziala. Jesli nie zadziala to znaczy ze twoj serial jednak nie jest dobry do wersji 6 i wtedy chmm chyba wiesz jakie masz mozliwosci

Twoje uprawnienia: