![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 17.01.2005
![]() |
![]()
proszę o radę: początkowo nagrywała ale prędkosci były różne, to można zrozumieć, ale nie mogę zainstalować z płyty żadnych wiekszych programów, np "PS" lub Corela. jedynie co mogłem instalować to IrfanWIew i temu podobne wielkością programy. zdjęcia z płyty czyta ale wolno. Ostatnio zainstalowałem czytnik PC Card 3,5" - z kontrolerem na szynie ISA (stara płyta) i w momencie odpalania systemu wywala mi za każdym razem nagrywarkę tzn znika ona z systemu. czytnik po włożeniu dysku typu PC card zachowuje się normalnie. próby ponownej instalacji CD-RW powodują albo zawieszeniem się systemu albo komunikatami o błedzie "Kod-10" ale w "pomocy" opis tego błedu jest nieadekwatny dotego przypadku. aha jeszcze jedno, nagrywarka ma już nową wersję oprogramowania "1.04". byc może winne sa jakieś ustawienia bo ewidentnie konflikt jest ale "win" pokazuje że urządzenia działają poprawnie (każde z osobna). pomocy! dzięki!
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
-=MIXED CLAN=-