![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 04.09.2003
![]() |
Nero 6
Mam combo LG i dostałem do niej Nero 5,9, chciałem zainstalować szóśtkę, ale po instalacji, po kliknięciu na ikonę restartuje mi komputer, co robić?
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 06.02.2003
![]() |
Ja bym usunął najpierw nero 5.9 i wpisy w rejestrze i dopiero zainstalował szósteczke.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Stary użytkownik
Zlotowicz
Data rejestracji: 09.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() |
Jeżeli wgrasz NERO 6 i podasz nie oryginalny numerek seryjny to możesz mieć problemy z działaniem programu.
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
![]() |
Nero
Robiłem, tak, wgrywałem szóstke świeżo po zainstalowaniu systemu, a płyta jest ma oryginalny numer.
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
Re: Nero
Cytat:
te od 5.5 nie dzialaly i nie beda, no chyba, ze masz dodatkowo kupione Nero 5.5 po 1 maja, ale w wersji pudelkowej, tylko wtedy przysluguje ci darmowy upgrade do 6 wersji ![]()
![]() |
#6 |
Nowy na forum
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
XV1100
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
No przeciez koledzy wyzej napisali ci ze nero 6 nie bedzie dzialac na twoim oryginalnym numerze od nero 5.5.9.x. Z nagrywara dostales OEM-owa wersje nero a ta nie podlega upgradowi do 6.
|
![]() |
![]() |
#8 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
na dodatek nie warto sie na nero 6 przesiadac - poza nowym wygladme (naturalnie cuuuuuuuuuudooooownym) zre wiecej pamieci, ma jakies dziwnego pochodzenia bledy (tak ciala jak Ahead z wersja .15 to chyb anikt nie dal) i ogolnie jset jednym wielkim chodzacym wodotryskiem
ale co z tego ze tak jest skoro i tak wszyscy kosztem zdrowego rozsadku sie przesiadaja?
![]() |
#9 | |
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
Cytat:
![]() i jak pisalem wyzej, NUMER Z NERO SERII 5.5.x.x NIE BEDZIE DZIALAC NA NERO 6 ![]() jak ty czytasz chlopie ![]()
![]() |
#10 |
Nowy na forum
![]() |
Faktycznie nero jest 5,5,9,9, co się tyczy instalacji, 6 była instalowana na goły system z pominięciem 5,5, czyli pełna wersja a nie upgrade, poza tym numer jest od szóstki, a nie od 5,5
|
![]() |
![]() |
#11 |
Stary użytkownik
Zlotowicz
Data rejestracji: 09.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() |
A ten numer jest orygianlny czy nieorygianlny? NERO 6 ma zabezpiecznie, kótre polega na wysyłanie klucza na strone www i sprawdzenie jego autentyczności. Jeżeli klucz będzie podróbą, to może dojść do nie funkcjonowania programu.
|
![]() |
![]() |
#12 |
Nowy na forum
![]() |
Klucz jest od oryginału, a poza tym komputer nie był połączony z siecią. A wydaje mi się, że wtedy wyskakiwałaby jakś informacja, a nie następował restart systemu....
|
![]() |
![]() |
#13 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
jesli klucz byl od oryginalu 5.x.x.x to on jest nic nie wart jesli przychodzi do instalowania nero 6.x... i tyle
radze zapomniec o nero 6 - bo naprawde nie warto sie z tym ....
![]() |
#14 |
Nowy na forum
![]() |
Dziąki za nietrafione podpowiedzi. Było tak odłączyłem combo, zionstalowałem szóstkę, podłączyłem z powrotem i wsio jest ok.
|
![]() |
![]() |
#15 |
OldBoy
Data rejestracji: 18.05.2002
![]() ![]() |
Pięknie Was podsumował, pięknie.
Jak za Gierka: Polak potrafi: Nero 6.xx poszło mu na kluczu od 5.xx. Pięknie, pięknie...............^_^ 8)
|
|