Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 24.04.2005, 19:24   #1
MisticGohan
Nowy na forum

Data rejestracji: 08.11.2003
MisticGohan w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Nero 6.x i nazwa kompilacji (zapamietuje stara)

mam taki problem(?) nie wiem czy tez to zauwazyliscie

Nero z serii 6.x zawsze zapamietuje mi nazwe ostatnio nagrywanej plyty, i jak chce nagrac jakas nową, to mi daje jako etykiete dysku nazwe plyty, ktora ostatnio nagrywalem, samo to nie jest jeszcze duzym problemem, gorzej jak chce kontynuowac multisesyjna plytke, wtedy Nero NIE CZYTA nazwy plyty, ktora jest kontynuowana, tylko tak samo, nadaje plycie etykiete z ostatnio nagrywanej plytki, przez co przy nagraniu zmieni etykiete tej, ktora jest kontynuowana

dodam ze w Nero 5.x nei bylo tego problemu Nero poprawnie zczytywal nazwy plyt przy kontynuacji, a w przypadku rozpoczynania nowej plyty, nadawal jej nazwe NEW

czy jest jakis sposob, zeby zablokowac w Nero to "pamietanie" ostatni nagrywanej plyty? i czy da sie jakos go tak ustawic, zeby zczytywal nazwe plyty, ktorą chcemy kontynuowac?
MisticGohan jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 24.04.2005, 21:07   #2
grzeniu
XV1100

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Zgadza sie. Nie wiadomo czemu to zmienili w wersji 6.xxx, w sumie trudno znalezc przyklad zeby to bylo wygodne.
Zeby zapamietal to chyba tylko poprzez zapisanie kompilacji i wczytanie jej nastepnym razem. Sensu duzo w tym nie ma, bo i tak trzeba edytowac inne ustawienia wiec dla zachowania samej nazwy sie nie oplaca. Trzeba po prostu o tym pamietac.
Stary 24.04.2005, 21:11   #3
loki7777
Guru

Data rejestracji: 05.11.2004
loki7777 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>loki7777 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>loki7777 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>loki7777 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>loki7777 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
Albo ustawic w opcjach, aby automatycznie wstawial new
loki7777 jest offline  
Stary 24.04.2005, 21:47   #4
Loczek
Kocham Agnieszke T. !!!

Data rejestracji: 24.02.2003
Loczek zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez loki7777
loki a gdzie to mozna ustawic, przeszukalem cale nero i nic.

Mnie to wkurza na potęge !! Już wole jak jakis film nazywa sie New a nie np. zamiast Potop mam In to the sun Wkurzające.

Tego nie można obejść, poprostu trzeba z tym żyć
Loczek jest offline  
Stary 24.04.2005, 22:28   #5
MisticGohan
Nowy na forum

Data rejestracji: 08.11.2003
MisticGohan w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez loki7777
ale to nic nie daje, probowalem juz, tak samo zapamietuje tą etykiete

ponadto znalazlem wpis w rejestrze ktory za to odpowiada

HKEY_CURRENT_USER\Software\Ahead\Nero - Burning Rom\IsoDoc\

na koncu listy są wpisy, VolumeLabelAuto itp.
jest tez VolumeLabelMode.. sproboje z tym poeksperymentowac jak bede nagrywal nastepna plyte, narazie mam ustawione na "0", zmienie na "1" i zobacze czy dalej bedzie pamietal nazwy

..jak widze nie tylko ja jestem zdania ze to jest bez sensu.. szczegolnie sie mozna przejechac przy multisesjach, macie plytke wielosesyjną o jakiejs nazwie.. dogrywacie cos.. i teraz zeby zachowac ta sama nazwe trzeba wyjsc do eksploratora, skopiowac etykiete dysku i wklejac ją w nero.. do d***
MisticGohan jest offline  
Stary 24.04.2005, 23:51   #6
mgit
Guru

Data rejestracji: 22.08.2004
mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez Loczek
loki a gdzie to mozna ustawic, przeszukalem cale nero i nic.

Mnie to wkurza na potęge !! Już wole jak jakis film nazywa sie New a nie np. zamiast Potop mam In to the sun Wkurzające.

Tego nie można obejść, poprostu trzeba z tym żyć
Albo można zainteresować się Ashampoo Burning Studio 5.0.3 PL

Twoje uprawnienia: