![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 05.03.2003
![]() |
![]()
Co jest z tymi Teacami nowymi?Mialem Teac 24x i nie mialem zadnych problemow z nagrywaniem.Potem mi ukradli calego kompa.
Kupilem Teaca 48x bo wolniejszych juz nie bylo.Nero zaczal mi ograniczac mozliwe predkosci jakimi moglem nagrywac plyty.W wiekszosci przypadkow maksymalnie bylo 16x.Tylko lepsze plytki np.TDk moglem nagrac wszystkimi predkosciami do 48x.Reklamowalem ja i dostalem Teaca 52x.I znowu to samo tyle ze tym razem mam ograniczone do 40x wiekszosc ale Platinum 48x naprzyklad do 32x. Do tego probowalem wczoraj nagrac overburningiem i mimo ze jest wlaczony to pisze ze rozmiar do nagrania jest za duzo.Jestem wsciekly.Czy ktos slyszal o podobnych problemach?Czy tak jest we wszystkich tych nowych modelach?Przeciez to byla porzadna firma i takie gowno by wypuscili ? |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Rejestrowany
Data rejestracji: 07.07.2002
![]() ![]() |
Te ostatnie modele 48x i 52x to sa niewypaly. TEAC robil je zeby dorownac konkurencji w szybkosci nie zwracajac uwagi na jakosc no i.... Ostatnim dobrym modelem jest 40x. Niestety musze to przyznac choc przychodzi mi to z bolem, ze TEAC odwalil niezla fuszerke
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 03.01.2003
![]() |
juz o tym pisalem wczesniej
niestety, ale ostatnio z tymi nowymi Teac jest duzo problemow. Malo tego, ze nie sa juz tak dobre jak kiedys, to jeszcze bardzo drogie. Czekam az wkoncu wydadza cos porzadnego.
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
hmmm...może nowe wersje biosów rozwiążą problemy z nagrywarką...
![]()
#5 | |
Թ
Data rejestracji: 14.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Re: co jest z nowymi nagrywarkami TEACA ?
Cytat:
Może to ten sam mechanizm? Sprawdź w Nero czy możesz to wyłączyć: Nagrywarka/Wybór nagrywarki..., Opcje>>, Optimum Writespeed Control |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Թ
Data rejestracji: 14.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Re: co jest z nowymi nagrywarkami TEACA ?
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
Bywalec
Data rejestracji: 05.03.2003
![]() |
Niestety w Nero w opcjach do nagrywarki moge tylko wlaczyc badz wylaczyc BurnProof.
Co do overburningu.Tam mam komuikat ze rozmiar kompilacji jest za duzy i zeby wlozyc nosnik o wiekszej pojemnosci.I moge wcisnac tylko anuluj i plytka mi wyjezdza z kieszeni. Te nowe nagrywary Teaca to wielkie gowno.Ciekawe czy takie modele ****ane poszly na caly swiat.Jesli tak to przeciez ta firma jest skonczona. |
![]() |
![]() |
#8 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
powstrzymaj sie prosze przed uzywaniem co wulgarniejszych slow
dziekuje
![]() |
#9 | |
Alojzy
Data rejestracji: 12.11.2002
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#10 | |
Alojzy
Data rejestracji: 12.11.2002
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#11 |
Bywalec
Data rejestracji: 12.02.2003
![]() |
w czym problem
Nie mam pojecia w czym problem ,sam mam teaca 52x24x52 ,plytki sie na luzie wypalaja ,paltinum x48 , TDK x48 i chodza bezproblemow ,nie wiem czy jestem szczesciarzem ze trafilem na dobry model czy moze Ty jestes pechowcem i trafiles na lipny produkt.Poki co nie narzekam.
Poznasz faceta ,po tym jak konczy ![]() Ostatnio zmieniany przez romo20 : 05.03.2003 o godz. 22:03 |
![]() |
![]() |
#12 | |
Kitty loves Agit! =^_^=
Data rejestracji: 25.11.2002
![]() |
Re: Re: co jest z nowymi nagrywarkami TEACA ?
Cytat:
![]()
=^.^= Pioneer DVR-A06, Plextor 4824TA, Toshiba SD-M1612 Sometimes in the dark, When I close my eyes, I dream of you... If I could fly across this night, Faster than the speed of light... i would be with you |
|
![]() |
![]() |
#13 |
Bywalec
Data rejestracji: 15.10.2002
![]() |
Teac wypuścił ostatnio szajs mam kumpla na serwisie mówił że maja horror ze zwrotami podobno z Lite-on zaczyna sie tosamo mają pare awrotow cześciej niż do tej pory
#14 |
Młody żonkoś
Data rejestracji: 02.02.2003
![]() |
A ja mam...
A ja mam philips pbrw 4816 G nie mylcie z pcrw 4816k
![]() ![]()
#15 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 28.02.2003
![]() |
Musze przyznac, ze ostatnie Teaci 48x i wyzej sa niedorobione. Szkoda bo 40x to było cos. Firma straci zaufanie klientow.
|
![]() |
![]() |
|
|