![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Jak może to pomoże
Data rejestracji: 02.02.2003
![]() |
Platinum 800M
Zakupiłem kilka sztuk tego g... Platinum 800M - 90 min 52x speed.
Początek był ładny: ATIP: 97m 15s 17f Disc Manufacturer: Ritek Co. Assumed Dye type: Phthalocyanine (Type 7) Media type: CD-Recordable Recording Speeds: min. unknown - max. unknown nominal Capacity: 702.82MB (79m 59s 70f / LBA: 359845) Spód płyty złotawy. A potem juz gorzej. Filmik do nagrania miał 791M - write error Przyjżałem się płytce bliżej mała dziurka w górnej warstwie i ziarka piasku pod farbą no i farbę można łatwo zedrzeć paznokciem . Druga płyta obejrzana bez dziur i piasku pod farbą - write error przy 96%. Trzecia płyta zapis danych 780M dla testu - write error 96%. Wszystko mam ustawione dobrze bo dla testu nagrałem ten film na esperanza 850M i poszło bez żadnego problemu. Następną płytę to już tylko ogladałem - piasek pod farbą. Dopisuje: mocno przezroczysta jest ta płyta pod swiatło Jak ktos się już z tym też spotkał to niech potwierdzi że te "płyty" należy omijać z daleka. Załączam zdjęcie tej g... płyty. Ostatnio zmieniany przez Wojtek Toruń : 06.01.2004 o godz. 00:26 |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|