![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Gość
|
Test na SF2 a dziwne zachowanie clona i LG16/10/40 czary ?
Mineło trochę czasu od zamieszania jaki sprawił mały pliczek do sprawdzenia mozliwości nagrywania CD zabezpieczonych SF2. Zrobiłem go i ja na LG. Wszystko było good. Gdy kilkanaście dni poźniej zrobiłem porzadki w windzie. Wywaliłem plik. Robiąc kopie w clonie banalnego divxa zauważyłem że zmieniły mi sie domyśłne ustawienia DAO RAW na SAO RAW. Kiedy chciałem zmienić ustawienia na DAO na zakładce DAO nie było tylko SAO i SUB SAO. Pzrerwałem wypalanie i zajrzałem do wyśiwtlenia w clonie włąściwości sprzętu. LG nie miało zgodności z DAO RAW. Myśłałem że to jakiś błąd Windy. Więc restart i naprzód. po ssprawdzeniu wszystkiego LG miał tylko SAO nawet nie Sub Sao. Gdy sciągnąłem z CDRinfo plik testu SF i go rozpakowałem na pulipicie. LG jak zaczarowany odzyskał wszystkie atrybuty. Mam na razie dalej ten plik, ale moze ktoś "z mądrych w piśmie" powie mi o co tu chodzi ? Jełśi ta sprawa była na forum to małe info w sprawie mile widziane.
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 08.11.2001
![]() |
Test na SF2 a dziwne zachowanie clona i LG16/10/40 czary
Sprawdałeś czy ten plik nie modyfikuje Aspi w windzie bo to wygląda na zmianę atrybutów nagrywary w aspi; po wyrzuceniu tego pliku winda nie wróciła do starych ustawień tylko wzięła jakieś bzdety nie odpowiadające parametrom nagrywarki
|
|
#3 | |
|
Gość
|
Test na SF2 a dziwne zachowanie clona i LG16/10/40 czary
Cytat:
Test na pewno nie mógł tego spowodować. Jest toraczej wina CloneCD. Test nie był żadnym plikiem wykonalnym był tylko i wyłącznie czysta korekcą EFM. |
|
![]() |
|
|