![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 28.01.2002
![]() |
Nero/LG/Xp
Witam.
Przejrzalem cale forum.chyba wszystkie posty, i niestety nie znalazlem odpowiedzi na problem, ktory pojawia sie tu jednak dosc czesto, a mianowicie; OVERBURNING w NERO na LG pod XP. Mam Winde XP, LG 8160, i Nero, obecnie 5564, poprzednio 5551 i 5048. Nie jestem w stanie nadpalic plyty ponad te 80min bez paru sek. MAM ZAZNACZONE w PLIK>PREF>UST_ZAAW....zezwalaj na overburning, na 99 min, w INFORMACJI O KOMPILACJI zaznaczam tryb DAO........i.... NIC. Po kliknieciu palenia, progs melduje, ze plyta nie ma pojemnosci.....trzeba anulowac.i po powtornym wejsciu w info o komp......jest tam znow TAO. Gdzie prob? Poprzedni komp... z LG4/2/16?, chyba 8083, Win 98 i Nero5048...nadpalal az milo. Moze jakies pomysly? Pozdro flood |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
wlasnie wczoraj pomoglem kumplowi ustawic overburning na tej nagrywarze (ma ja od dwoch dni) poszlo wszystko ok ale nerobylo w wersji 5572 moze najpierw sprobuj zmienic nero a i nie dawaj over 99 minut tylko sobie sprawdz plytke przy pomocy np nero cdspeed (instaluje sie razem z nero) tam jest overburning test odpal poczekaj wyskoczy ci ile mozesz na tej plytce (tego producenta i o tej pojemnosci) nadpalic i wprowadz te dane w opcjach nero
jesli to nie pomoze to sprawdz moze jest nowy bios do twojej nagrywary nie wiem jaki bios ma kumpel w tej swojej
![]() |
|
|