![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 05.07.2002
![]() |
Nagrywanie muzyki - problem
Mam Nero 5 i nagrywarke NEC NR-7700A. Nagrałem płyte z muzyką na Verbatimie 700MB z prędkością 12 KB/s. Ale płyte da się odtwarzać tylko w cd romie kompa lub w discmanie a moim radiu nie chce czytać płyty.
Może trzeba jakoś skonfigurować coś przed nagrywaniem aby płytę dało się wszędzie uruchamiać ![]() Ostatnio zmieniany przez szczypior : 05.07.2002 o godz. 20:20 |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Costam
Data rejestracji: 20.05.2002
![]() |
Mozliwe ze w twojej wiezy laser nie ma dosc odpowiedniej mocy by odczytac plyte o tak ciemnym kolorze, lub wogole jest juz tak zakurzony, wiem ze czasami jak za szybko sie nagra plyte np x16 to stare wieze tego nie czytaja, a takze zalezy to od nosnika, koloru spodu.
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 05.07.2002
![]() |
A jakie kolory (spodów) polecacie
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Witam !
Najlepsze pod względem jakości są spody złote / wytrzymują ponoć 100 wiosen ![]() Wszystko masz opisane pod tym linkiem http://www.cdrinfo.pl/cdr/porady/koloryplyt.php3 Miłej lektury. Ps Sam palę na niebieskich i tych zielonkawycyh ale kolor to nie wszystko. |
![]() |
![]() |
#5 |
***Fakt jest faktem..***
Data rejestracji: 09.05.2002
![]() |
Spróbuj nagrać na innym nośniku lub z mniejszą prędkością 1* lub 2* ewentualnie 4*. Powinno pomóc. Przynajmniej w moim przypadku gdy miałem starą nagrywarkę pomagało.8)
|
![]() |
![]() |
|
|