![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 04.11.2000
![]() |
Nero+mpc
Witam!
Czy komuś udało się zaistalować plugin mpc do Nero6. Nie mam pojęcia jak to zrobić. Ściągnąłem całą paczkę pluginów przeznaczoną do Nero6 i nie mogę sobie z tym poradzić. Plik nosi nazwę nxMyMPC.dll wer.1.0.0.32. Utworzyłem katalog AudioPlugins w katalogu Ahead i tam go wgrałem. Próbowałem także bezpośrednio w katalogu Nero i też nic. Proszę o pomoc |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Guru
Data rejestracji: 10.08.2002
![]() |
gdzies mi ostatnio mignelo cos na ten temat, alenie moge znalezc, zreszta mpc i nero to nieudane polaczenie. wole inne, pewniejsze metody.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
nie instalowac plugina do nero
koniec kropka zdekompresowac do wav narzedziem mpcdec.exe (do znalezienia w googlu) a potem wypalic wave kazda inna metoda ejst uznana za niepewna - a juz napewno nero...
![]() |
#4 |
Guru
Data rejestracji: 10.08.2002
![]() |
to ja jeszcze dodam cos do tego co napisal Sid...to co podal Sid + graficzne GUI
http://home.wanadoo.nl/~w.speek/batch_encoder.htm |
![]() |
![]() |
#5 |
Bywalec
Data rejestracji: 14.07.2003
![]() |
Bo trzeba wgrac te wtyczki nie do nowo utworzonego katalogu w katalogu Ahead, tylko do katalogu na c:\Program Files\Common Files\Ahead\AudioPlugins (czy jakos tak - chodzi mi o to AudioPlugins} i powinno dzialac. U mnie smiga ale faktycznie lepiej uzyc czegos innego niz neo + mpc
#6 |
Bywalec
Data rejestracji: 01.06.2003
![]() |
to sie popisze
![]() da sie te pluginy wrzucic do Nero 6 tyle ze nie do tego samego folderu jak to bylo w wersji 5.... musisz poprostu wrzucic to do: c:/program files/common files/ahead/audioplugins.... i po klopocie ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
po co sie popisales? post wyzej masz dokladnie to samo...
![]() |
|
|