![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 01.05.2003
![]() |
bootable CD+audio
czy jest mozliwe takie przygotowanie plyty CD-RW by byla ona bootowalna(z mozliwoscia wyboru kilku opcji) oraz posiadala sciezki audio?
Pozdrawiam Bad Worm |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Forumator
Data rejestracji: 30.12.2002
![]() |
wybor kilku opcji dodajesz przez zapisanie w config.sys i autoexec.bat menu startowego (dla judzi co z DOS-em mieli malo do czynienia pewnie chinszczyzna ale da sie zrobic)- menu robisz na dyskietce zrodlowej z ktorej bedziesz potem robil boot-sector plyty
o boot-cd z sciezkami audio nie slyszalem i przynajmniej w NERO nie da sie tego zrobic |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
![]() |
Dzięki za info! Czyli jednak nie dam rady zrobić uniwersalnej plytki pocket CD-RW :-( A o tych bootowalnych to juz czytalem i sciagnalem caly opis z tej stronik :-)
Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Forumator
![]() |
zalezy co rozumiesz przez plytka uniwersalna
ja mam na bootowalnej CDRW instalke windy, programy naprawcze, partition magic, ghosta i troche najporzebniejszego softu - proponuje zebys sobie taka CD zmajstrowal |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Nowy na forum
![]() |
Mniej wiecej taka plytke chce sobie zmajstrowac tyle, ze bez instalki Windy-bedzie to CR-RW 8cm a sciezki audio chcialem dograc by miec za jednym razem sygnaly testowe audio :-)
BTW: moglbys mi ewentualnie podeslac obraz Twojej plytki(ale bez instalki windy) albo same pliki tworzace menu? Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Forumator
![]() |
moge podeslac ci obraz *.ima dyskietki startowej ktorego uzywam do robienia moich plytek tylko podaj emila i jakie dokladnie menu chesz miec - ja mam tak ze po odpaleniu wyswietla mi a
![]() calej plytki nie ma sensu - jak ci wysle te 200mb? |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|