![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Gość
|
Nero i nagrywanie na audio
Tak ja ja w temacie
jak zroibic w nero 5.5.0.4 zeby nie robil mi jak zgrywam z mp3 na audio dodatkowych 2 sekund przerwy gdzie to sie ustawia i czy mozna wylaczyc te 2 sekundy w Winoncd jest spoko nie ma 2 sekund poradzcie cos Grzesiek |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 01.01.2001
![]() |
sprobuj nagrac w winoncd kawalki, ktore nie maja przerwy maiedzy soba to zobaczysz jaki to shit-program do audio. w nero bierzesz preferences kawalka i tam zmieniasz przerwe, dajesz 0 i nawet minimalny trzask nie wystapi.
pozdro |
![]() |
![]() |
#3 |
Bywalec
Data rejestracji: 11.06.2002
![]() |
dzieki
doszlem tylko jeszcze jedno pytanie dlaczego zawsze na plycie pierwszy utwor ma 2 sekundy tego nie rozumiem wyjasnijcie mi prosze |
![]() |
![]() |
#4 |
Wymiatacz
![]() |
to nie ma znaczenia. jest t przerwa przed 1 utworwm wiec jej nie uslyszysz.
pozdro |
![]() |
![]() |
#5 |
Bywalec
Data rejestracji: 11.06.2002
![]() |
aha zalapalem
ta przerwa przy pierwszym utworze nie ma znaczenia !!!!!!!! moge ja olac |
![]() |
![]() |
#6 |
Gość
|
Nie zgadzam sie ze WinOnCd to shit-program. Jest duzo lepszy od Nero czytaj bardziej przyjazny.
Przy dobrej nafrywarce mozna nim nagrac CDRa bez przerw miedzy utworami i zadnych trzaskow. Trzaski lub przerwy to sprawa bardziej nagrywarki niz programu. Pozdrawiam |
![]() |
#7 |
Wymiatacz
![]() |
to sprobuj nagrac nim jakas plyte koncertowa lub np. type o'negative. na tych plytkach po pare utworow jast nagrane jako calosc, tzn jak bys nie widzial na wyswietlaczu, ze zmieniaja sie kawalki to bvys tego nie zauwazyl, a po przegraniu winondcd sa w tych miejscach trzaski. mialem 4 nagrywarki plus pare pozyczonych i to napewno nie jest wina sprzetu. mialem tez nadzieje ze w wersji 3.8 naprawia to ale nic z tego, pieprzy plytki dalej. oczywiscie na normalnych plytkach gdzie kawalki sa oddzielone nic nie bedzie slychac.
pozdro |
![]() |
![]() |
|
|