![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 21.12.2002
![]() |
Nero problem
Korzystam z systemu Windows Me, nagrywarki Samsung (48/16/48) i Nero v.5.5. początkowo miałem problem z ASPI, jednak korzystając z ForceASPI v1.7 aplikacja aspichk.exe podała mi informacje, że "ASPI is properly installed and is fully operational. One host adapter has been detected."
Myślałem, że to wystarczy jednak nie. Nadal program Nero "nie widzi" nagrywarki, w wyborze nagrywarki widnieje tylko Image Recorder. Ponowna instalacja Nero nie pomogła) Co mogę zrobić z tym problemem.
|
|
|
|
|
#2 |
|
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
Te aspi, ktore instalujesz nie maja nic wspolnego z prawidlowym dzialaniem programu.
Jesli juz to powinienes sciagnac sobie aspi, ktore sa instalowane w nero a wiec plik wnaspi32.dll(o ile dobrze pamietam). A w twoim przypadku zapewne pomoze nowsza wersja programu. Bo widze. ze nagrywarke masz dosc nowa a wersje programu calkiem stara. A wiec zassaj nowsza wersje programu. |
|
|
|
|
#3 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 21.12.2002
![]() |
Te aspi, ktore instalujesz nie maja nic wspolnego z prawidlowym dzialaniem programu.
Jesli juz to powinienes sciagnac sobie aspi, ktore sa instalowane w nero a wiec plik wnaspi32.dll(o ile dobrze pamietam). A w twoim przypadku zapewne pomoze nowsza wersja programu. Bo widze. ze nagrywarke masz dosc nowa a wersje programu calkiem stara. A wiec zassaj nowsza wersje programu. Tak naprawdę to moja wersja Nero to 5.5.7.8. Nie myślałem że może to mieć większe znaczenie. I to oprogramowanie było dołączone do mojej nagrywarki. |
|
|
|
|
#4 | |
|
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
Cytat:
Po prostu zalegaja im na magazynie plytki i dodaja je do nagrywarki. Sciagnij i walnij update do swojej straszej wersji. Problem zniknie. A nagrywarka sie pojawi
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Capo di tutti capi
Data rejestracji: 24.09.2002
![]() |
dokladnie... Nero 5.5.10.0 pomoze