![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 31.05.2003
![]() |
Nero vs XP
Halo!
Zrobiłem takie cuś: na XP zainstalowałem letko nie legalnego Nero 5.5.9.14 i letko go zcrakowałem. Nie działa opcja multisesji i do tego w żaden sposób nie mogę odinstalować Nero!!!!! Czyżbym był aż takim "lamerem" (czy to właściwe słowo?). Czy próbować crakować jeszcze jakoś? Albo kto wie jak odinstalować Nero? Naprawdę nie mogę usunąć niczego z XP? Pzdr darek ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Caliente
Data rejestracji: 30.09.2002
![]() ![]() ![]() |
bo moze masz nie te konto ?
![]() |
#3 |
Stary użytkownik
Zlotowicz
Data rejestracji: 09.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gdy używasz cracków, to w niektórych siedzą wirusy. Zauważ, że cracki są spakowane np. ZIP-em i przez to są nie wykrywane przez antywirusy, ponieważ ludzie wyłączają w skanerze opcje, która sprawedza pliki ściągane z netu w postaci spakowanej.
To może być jedna z przyczyn... ale nie musi... 8) Spróbuj jeszcze raz nałożyć NERO na tą wersję i odinstalować całość. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A od kiedy to crackuje sie Nero?
Pare dni mnie nie bylo ![]() ![]()
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stary użytkownik
Zlotowicz
Jemu chyba chodziło o nemerek seryjny ***8776; *****.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Nowy na forum
![]() |
Oto jemu chodziło.
Właśnie nie mogę nadinstalować Nero na to stare bo nie pozwala. Komunikat w stylu - usunąć stare Nero? A potem i tak wywala. A może brakuje tego numerku właściwgo? Użyłem niewłaściwy? Wirusik nie jest problemem (chyba) skanowałem te pliki na każdy możliwy sposób. Pzdr darek |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Nowy na forum
![]() |
I jeszcze jedno
Pare dni mnie nie bylo
![]() ![]() A mnie pare lat nie było na forum i już zapytać nie można o jakieś duperele? ![]() Tak a propo: gdzie się teraz szuka takich tam numerków? ![]() pzdr darek |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Stary użytkownik
Zlotowicz
Cytat:
Ty kiedyś byłeś też początkującym... Napisałem tego posta, ponieważ też kiedyś zostałem podobne potraktowany na tym forum. Było to z mojej winy, za którą poniosłem konsekwencje w postaci postów, które we mnie "leciały". |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Koordynator
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 03.03.2003
![]() |
1.) te seriale i cracki mozna dostac w CUKIER S.A.
2.)wyrzuc nero [ppm>usuń>oproznij kosz] i załatw sobie od kogos osłodzone neto taki skopiowane z dysku nie instalek .. moze ci pomoże 3.) z Xp mozna usowac tk samo jak z 9x/Me 4.) badzmy wyrozumiali ![]()
![]() |
#10 |
Nowy na forum
![]() |
robie co moge
[B]1.) te seriale i cracki mozna dostac w CUKIER S.A.
2.)wyrzuc nero [ppm>usuń>oproznij kosz] i załatw sobie od kogos osłodzone neto taki skopiowane z dysku nie instalek .. moze ci pomoże |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Nowy na forum
![]() |
Re: robie co moge
[B]1.) te seriale i cracki mozna dostac w CUKIER S.A.
2.)wyrzuc nero [ppm>usuń>oproznij kosz] i załatw sobie od kogos osłodzone neto taki skopiowane z dysku nie instalek .. moze ci pomoże [/QUOTE] No tak ale ze mnie e-ciapa. Kliknąłem se (to po krakowsku) enter i puściłem pustego posta (osła). Ale do rzeczy. Obwieszczam wszystkim, że uważam forum na cdrinfo najbardziej profesjonalnym (po citroenie)i zawsze wszelka pomoc która napłynęła była OK. ![]() Jeszcze nie wiem to to CUKIER ale się dowiem. Teraz mam nawet oryginalne Nero na płytce ze sklepu: ![]() Za pomoc na razie dziękuję. Mam czas do jutra. (kumplowi pomagając Nero 5.5.9.14 działające u mnie mu zainstalowałem na XP, teraz muszę to uruchomić) pzdr darek ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Re: Re: robie co moge
Cytat:
Hm przeczytaj jeszcze raz ten topic od gory do dolu (wszystko!!!) to bedziesz wiedzial co gdzie i jak ![]() W zasadzie musisz przesledzic tylko jeden post ![]() Poza tym wysatrczy u Jaha wpisac serials lub cos takiego i bedzie OK. Ja uzywam wyszukiwarki www.infoseek.pl (ktora jest w pelni legalna). Sa tak bezczelni ze daja linki do roznych wyszukiwarek swiat, grafika, mp3 i ... cracki (rowniez seriale) ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Koordynator
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 03.03.2003
![]() |
Cukier S.A. to jest takie cos w moim podpisie
![]() mozesz jeszcze skorzystac z Einsteina ![]()
![]() |
|
|