![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Gość
|
Question
Witam! 8)
Mam taki problem :. Jak to jest wlasciwie z przegrywaniem piratow ? Chodzi glownie o gry. Czy jak sie przegra z oryginalu zab. sd2 to pirat tez bedzie mial to zabezpieczenie ... czy moze jest jaikas ogolna zasada dot przegrywania piratow ![]() Bo wezmy np. takiego colina 2. Clony pokazuje none or unknown, perfect copy pokazuje, ze nie ma zabezpieczen .. i co zrzucam obraz clonem ipo wypaleniu nie dziala, tzn nie instaluje sie do konca (wywala blad : przy wylaczonych subkanalach - nie moze odczytac z tego urzadzenia ..blalala, a przy wlaczonych - prosi o plik data3.cab, problem w tym, ze takiego nie ma nawet na "oryginale" a ten chodzi ok . W sumie juz przegralem pare gierek tylko dochodzilem metoda prob i bledow ... i przy okazji zwalilem pare cdkow ![]() Wiec juz mnie to troche wqrwia .. moze by mnie jakos ktos pokierowal jak bezbolesnie przegrywac te za**ane piraty ![]() (moze jakis namiar na jakies FAQ ort smt ;D ) |
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Freedom Fighter
Data rejestracji: 23.05.2001
![]() |
Jeżeli chodzi o niektóre gry zabezpieczone np.Safedisciem2, żeby wykryć to zabezpieczenie należy zainstalować najpierw grę a dopiero potem próbować np.Clony (jest w nim taka opcja). Dobry do wykrywania jest CloneCD Database ponieważ jest w nim baza danych dość sporej ilości gier i jeżeli gra jest w tej bazie to masz wykrywanie z głowy (nawet uruchomi Ci Clona z odpowiednimi opcjami).
Drugim sposobem sprawdzenia "niepewnej" gry jest nagranie jej na cdrw (sam tak robię) i dopiero jeżeli wszystko jest OK nagrywasz na CDR. |
|
|
|
|
#3 |
|
Gość
|
He ... z tym cd-rw bardzo dobry pomysl, dzieki 8) !
|
![]() |
|
|