Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 20.11.2007, 22:48   #1
Samuraj1978
Nowy na forum

Data rejestracji: 20.11.2007
Samuraj1978 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Problem przy wypalaniu DVD lub CD - bardzo dziwne zjawisko - dlatego proszę o pomoc

Witam serdecznie

W akcie desperacji postanowiłem się poradzić bardziej doświadczonych bo ręce mi odpadają

Gdy chcę nagrać jakikolwiek plik na DVD czy CD występuje problem polegający na tym że nie widzę na płytach wypalonych plików.

Wygląda to w tak że program do wypalania FinalBurner wypala płytę bez żadnego problemu pokazując tym samym że ilość miejsca na DVD się zmniejszyła właśnie poprzez wypalenie. No ale co z tego jak wchodzę sobie na sam dysk i niczego nie widzę. Ani komputer nie widzi pliku ani DVD. Mówię sobie że może są to pliki ukryte ( choć bez sensu bo gdy wypalałem nie były ikryte ) ale to też nie ta droga

Mam bardzo wielką prośbę o poradę w tej sprawie. Nie wiem nawet czyja to wina czy nagrywarki czy płyty czy programu.
Wszystkie programy robią dokładnie to samo Easy Burner też no i tym samym pojęcia nie mam co z tym zrobić

Byłbym wdzięczny za poradę w tej sprawie

Samuraj
Samuraj1978 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  

Twoje uprawnienia: