Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 16.02.2002, 12:53   #1
paragon
Gość

co sądzicie o płytach AKOSS

Ja zawsze kupowałem droższe płyty (verbatimy) ale teraz wiadomo recesja na rynku i ogólnie coraz gorzej z forsą :-( Więc dzisiaj kupiłem akossy (po 1,35 w kopercie ) Jak myślicie dobre są to płytki ja je chcę przeznaczyć na wypalenie kilku filmów i może jeszcze nagram na nie gierki (mohaa, salt lake city ).Myślicie że te płyty się do tego nadają?

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 16.02.2002, 12:59   #2
J@rek
Gość

wypalilem kilka setek tych CD nie narzekam, zadna nie padla i wszystkie sie ladnie odczytuja... nagrywalem Ricoh 8x8x32.. kumpel nagrywa na nich z predkoscia 20x (ricoh) i tez nie narzeka.... sobie tez kilka zostawilem:-) narazie sa ok

Stary 16.02.2002, 13:11   #3
ToMu
Gość

tez ich troche wypalilem i nie nazekam nagrywam na nich glownie audio.Z tanszych plytek nadaja sie do tego moim zdaniem najlepiej nawet w najstarszych odtwarzaczach sa czytane a co do ich zywotnosci to narazie nie moge nic powiedziec bo wypalam je od niedawna.

Stary 16.02.2002, 14:31   #4
Calme
Gość

Nagrałem około 20 filmów na akossach i muszę stwierdzić, że niestety przy częstszej eksploatacji zdarzało mi się że niektóre z płyt miały peknięcia przy wewnętrznej stronie ale może to poprostu była tylka taka spaprana seria bo wielu znajomych nagrywa i w zasadzie nic się nie dzieje.

Stary 17.02.2002, 01:15   #5
BiX's
Gość

Potwierdzam... AKOSSy sa jedne z lepszych plytek jakie mozna kupic za ta cene, nagralem ich juz troche) i jak narazie zadna nie padla...

Stary 17.02.2002, 13:11   #6
Bart
Gość

też nagrywałem na tych płytach.
Fajnie się nagrywają i odczytują tylko że są według mnie mało trwałe (po jakimś czasie złazi z nich ta srebrna folia)

Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: