![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Gość
|
co sądzicie o płytach AKOSS
Ja zawsze kupowałem droższe płyty (verbatimy) ale teraz wiadomo recesja na rynku i ogólnie coraz gorzej z forsą :-( Więc dzisiaj kupiłem akossy (po 1,35 w kopercie ) Jak myślicie dobre są to płytki ja je chcę przeznaczyć na wypalenie kilku filmów i może jeszcze nagram na nie gierki (mohaa, salt lake city ).Myślicie że te płyty się do tego nadają?
|
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Gość
|
wypalilem kilka setek tych CD nie narzekam, zadna nie padla i wszystkie sie ladnie odczytuja... nagrywalem Ricoh 8x8x32.. kumpel nagrywa na nich z predkoscia 20x (ricoh) i tez nie narzeka.... sobie tez kilka zostawilem:-) narazie sa ok
|
![]() |
#3 |
Gość
|
tez ich troche wypalilem i nie nazekam nagrywam na nich glownie audio.Z tanszych plytek nadaja sie do tego moim zdaniem najlepiej nawet w najstarszych odtwarzaczach sa czytane a co do ich zywotnosci to narazie nie moge nic powiedziec bo wypalam je od niedawna.
|
![]() |
#4 |
Gość
|
Nagrałem około 20 filmów na akossach i muszę stwierdzić, że niestety przy częstszej eksploatacji
![]() |
![]() |
#5 |
Gość
|
Potwierdzam... AKOSSy sa jedne z lepszych plytek jakie mozna kupic za ta cene, nagralem ich juz troche
![]() |
![]() |
#6 |
Gość
|
też nagrywałem na tych płytach.
Fajnie się nagrywają i odczytują tylko że są według mnie mało trwałe (po jakimś czasie złazi z nich ta srebrna folia) |
![]() |
|
|